Červen 13, 200916 r -_- akorát já furt pivo moc ne, nechci dráždit krk, rád bych se z toho vykurýroval.
Červen 13, 200916 r Autor Když tady nikdo není tak kdoví kde zase nasávají !!! Taky jsem něco chytl - zku.vený počasí !!!
Červen 13, 200916 r Tak jsem tady, totalne odrovnanej... spat jsem sel v pul ctvrty a vstaval v sedm Hrabe: Slecna akorat konstatovala, ze jsem ji nenabidnul volnou postel u me v pokoji, tak asi nic... no a pak se slo spat, kazdy na svoje
Červen 13, 200916 r Autor dneska to sluníčko pěkně pálí Tak dneska přes noc mě to ale vůbec nebude vadit
Červen 13, 200916 r Já se mám taky docela obstojně. Nechystám se nikam, leda tak do postele, ale ještě chci opláchnout oktu a načrtnout dva výkresy
Červen 13, 200916 r Já se mám taky docela obstojně. Nechystám se nikam, leda tak do postele, ale ještě chci opláchnout oktu a načrtnout dva výkresy opláchnout oktu?tak to aby si pomalu šel,dokud je světlo ne? jo a jináč, sem Žaneta
Červen 13, 200916 r No já právě čekám na to, až zapadne slunce, aby mi ten šampon s voskem nezasychal, dokud ho nespláchnu... A jináč jsem Luboš
Červen 13, 200916 r No já právě čekám na to, až zapadne slunce, aby mi ten šampon s voskem nezasychal, dokud ho nespláchnu... A jináč jsem Luboš mě těší tedy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.