Červen 14, 200916 r co chce? ?Nebo že to nedostala? to prvni je celkem bezny a toho druhyho bych se mozna malinko bal
Červen 14, 200916 r to prvni je celkem bezny a toho druhyho bych se mozna malinko bal Pro mě noční můra
Červen 14, 200916 r No, panove psala, ze je opalena jak cokolada a ze se na ni mam prijet podivat, az budu mit cas az nekde najdu fotky, tak je sem hodim, nejkrasnejsi holka ze vsech, co jsem kdy mel zelenooka kudrnata blondynecka
Červen 14, 200916 r No, panove psala, ze je opalena jak cokolada a ze se na ni mam prijet podivat, az budu mit cas az nekde najdu fotky, tak je sem hodim, nejkrasnejsi holka ze vsech, co jsem kdy mel zelenooka kudrnata blondynecka to klidne muzes radi se podivame, ale to ze je nejhezci kterou jsi mel bohuzel vubec nic neznamena, to vim moc dobre a jsem moooc rad, ze jsem uz od sebe ale ten prubeh po rozchodu byl dosti podobny
Červen 14, 200916 r Neznamena musim pohledat nejaky fotky na nejakym profilu na netu, ja vsechno smazal a navic mam od ty doby jinej pc, na starym odesel disk Jo, tohle je 2 roky po rozchodu ale jak se ma clovek branit
Červen 14, 200916 r Neznamena musim pohledat nejaky fotky na nejakym profilu na netu, ja vsechno smazal a navic mam od ty doby jinej pc, na starym odesel disk Jo, tohle je 2 roky po rozchodu ale jak se ma clovek branit to je sranda, ja to mel fakt na prvni pohled hodne podobny
Červen 14, 200916 r ahoj všem, poslední dobou mám hodně zařizování, zdravím a hlásím, že jsem naživu tak to jsme moc radi
Červen 14, 200916 r Zdarec všichni Čau Jardo. Tak jsem tam nebyl. no já nakonec slezl ze střechy až v pět odpolko, ale není všem dnům konec, i když poslední dobou mám hodně málo času, ale zase hodně práce se rovná pěkný fakturaci
Červen 14, 200916 r no já nakonec slezl ze střechy až v pět odpolko, ale není všem dnům konec, i když poslední dobou mám hodně málo času, ale zase hodně práce se rovná pěkný fakturaci Takže si to dodělal?
Červen 14, 200916 r Takže si to dodělal? jj, mám to komplet, rodiče mohou sedět pod plně zastřešenou pergolou
Červen 14, 200916 r jardo ahojky,vidím tě tu tak tě jdu pozdravit,dlouho sem tě neviděla,ani na ajsku
Červen 14, 200916 r jj, mám to komplet, rodiče mohou sedět pod plně zastřešenou pergolou Tak to je super. Si šikovnej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.