Leden 4, 200916 r to nemůžeš takhle říct i když taky nevím jak to hrábě myslí Taky netusim jak to mysli treba nam to vysvetli
Leden 4, 200916 r Autor Tak tedka nevim jestli se mam nastvat nebo ti dekovat Naštvat rači neé páč by si se mnou už potom nemluvila
Leden 4, 200916 r Naštvat rači neé páč by si se mnou už potom nemluvila Tak me to vysvetli... nebo spis nam
Leden 4, 200916 r Teda HF, těd jsem jen tak ledmo mrknul do tý tvoje galerie... na okťu, máš ji fakt krásnou PS: sorry že odvádím řeč
Leden 4, 200916 r brej vecir..,, tak cestari stavkujou o 100/6 ,, jsem si zajezdil jak v zimni rallye ...
Leden 4, 200916 r Autor Taky netusim jak to mysli treba nam to vysvetli Rači neé Zdravím rallye řidiče ze severu - přijeď k nám. Kde nic, tu nic a doufám že i dlouho bude. Upraveno Leden 4, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 4, 200916 r Autor Ten čas tady zase pěkně rychle utíká Taky bych se měl přesunout do peřiny páč dopoledne mám v plánu pěkný povinnosti. Vanu nechám na ráno - teď už bych tam usnul
Leden 4, 200916 r Taky bych se měl přesunout do peřiny páč dopoledne mám v plánu pěkný povinnosti. Vanu nechám na ráno - teď už bych tam usnul No jestli si nezasereš peřinu vod vazelíny, tak v poho...
Leden 4, 200916 r Autor Tak to naštěstí neé !!! Sprcha byla jak jsme dojeli od našich z bruslení ale není to ono To taková koupel v pěkně teplý vodě a dobře odizolovaný vaně trvající aspoň dvě hoďky - k nezaplacení
Leden 4, 200916 r Autor No nic, jdu do pelechu. Přeji dobrou noc a zítra všem pracujícím ať jim to rychle uteče v hokně
Leden 5, 200916 r nazdar lidicky tak zpet z hor a zpet do pracovniho procesu, klasicka snidane u stranek fora
Leden 5, 200916 r kdo ráno uklízel 20 minut sníh a pak 5 minut za auta? Svině jedna bílá. No, alespoň byla zábavná cesta do práce
Leden 5, 200916 r Co ste uklizeli ... bouchnu s dverma snih opada a vemu celni sklo a jedu ... no spis se plouzim
Leden 5, 200916 r Co ste uklizeli ... bouchnu s dverma snih opada a vemu celni sklo a jedu ... no spis se plouzim jj ja taky nic moc na aute necistim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.