Leden 21, 200916 r jj panove dnes putika - dlouho jsem nemel Bier tak dnes jsem si to dovolil jj,streda je ho tam treba ... mok jeden zlatavy
Leden 21, 200916 r Já byl včera-jenom 4 kucí z Bráníku,kapitán nedorazil tak dnes znovu ne? myslis kapitana Morgena ? :)
Leden 21, 200916 r tak dnes znovu ne? myslis kapitana Morgena ? :) přesně tak,Morgena já můžu.Jinak dneska to vidím na klídek
Leden 21, 200916 r Tak já odcházím z práce a jdu si dneska užít pražskou MHD:( Tak se mějte zatím čabas večer kolem 9.
Leden 21, 200916 r Autor Tak to já mám tento týden haway a zatím nemůžu si stěžovat !!! Jenom na čas a love - toho je pořád málo
Leden 21, 200916 r Autor Tak to bude dlouhý povídání páč ani u mě to poslední dobou není jednoduchý ale začínám se bavit a užívat si !!!
Leden 21, 200916 r Tak jsem tady taky...dal jsem si pizzu jeden staropramen a nejvyšší čas lehnout a čučet na telku ve které dávají kulový..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.