Jero Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj panove dnes putika - dlouho jsem nemel Bier tak dnes jsem si to dovolil jj,streda je ho tam treba ... mok jeden zlatavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Já byl včera-jenom 4 kucí z Bráníku,kapitán nedorazil tak dnes znovu ne? myslis kapitana Morgena ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Teda venku nic moc. Prší a jenom 3°C je dost hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tak dnes znovu ne? myslis kapitana Morgena ? :) přesně tak,Morgena já můžu.Jinak dneska to vidím na klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 přesně tak,Morgena já můžu.Jinak dneska to vidím na klídek morgen mi taky nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak já odcházím z práce a jdu si dneska užít pražskou MHD:( Tak se mějte zatím čabas večer kolem 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tak panove prisel cas takze mizim a jdu si dat neco i za vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Dej a nešetři nás !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 dobry den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ty ještě žiješ ?!? Si byl na dovolené žes tu tak dlouho nebyl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ne ne, zadna dovolena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak to já mám tento týden haway a zatím nemůžu si stěžovat !!! Jenom na čas a love - toho je pořád málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 něco nového během mé nepřítomnosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 já taky, ale už malinko dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Já byl ještě u drahý polovičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Já byl ještě u drahý polovičky Cože to vlastně je dneska za den ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 to já si už zase dávám svojí denní dávku závislosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Cože to vlastně je dneska za den ?!? středa, na co narážíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 středa, na co narážíš??? Já - na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ...no, já si myslím že vím ...ti to jednou povyprávím jak já mam složitej život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak to bude dlouhý povídání páč ani u mě to poslední dobou není jednoduchý ale začínám se bavit a užívat si !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj, pokecáme na nějákym srazíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak jsem tady taky...dal jsem si pizzu jeden staropramen a nejvyšší čas lehnout a čučet na telku ve které dávají kulový.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak pizzu bys si dal taky...docela mi děláš chutě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.