Červen 15, 200916 r Tak zkus něco výhodně nakoupit, protože já bych ti mohl něco výhodně prodat a profitovali by jsme na tom oba... prece nemuzu jen nakupovat :-) to bych vazne moc neprofitoval :-)
Červen 15, 200916 r tak to urcite taky :-) A taky jde o to ve správnou chvíli koupit a ještě ve správnější prodat...
Červen 15, 200916 r A taky jde o to ve správnou chvíli koupit a ještě ve správnější prodat... coz se dost spatne planuje :-)
Červen 15, 200916 r naaaazdaar fanousi, jak jde masinfirovani ?? Tě péro, naposledy jsem byl na štrece v úterý a bylo to docela fajn...
Červen 15, 200916 r o to nemam tak nejak strach, kdyz se tam muzeme sejit nahodne, tak nebude problem se domluvit
Červen 15, 200916 r Tě péro, naposledy jsem byl na štrece v úterý a bylo to docela fajn... To ja se svez po dlouhy dobe v sobotu.. udelal sem si vejlet do popovic na den kozla ( fuj tajbl to bylo rano )
Červen 15, 200916 r To ja se svez po dlouhy dobe v sobotu.. udelal sem si vejlet do popovic na den kozla ( fuj tajbl to bylo rano ) Jj, někdy jsou ty rána krutá...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.