Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak panove, dnes snad naposledy odjizdim na misto, kde jsem prokrajel 7 let sveho zivota. :feve: Doufam, ze tam tomu dam ve stredu SBOHEM a konecne uzavru tuhle kapitolu.

Drzte mi prosim palce :palec2:

Vloženo
Tak panove, dnes snad naposledy odjizdim na misto, kde jsem prokrajel 7 let sveho zivota. :feve: Doufam, ze tam tomu dam ve stredu SBOHEM a konecne uzavru tuhle kapitolu.

Drzte mi prosim palce :palec2:

to das!

Vloženo (editace)

Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně :unsure:

Editováno: , autor: Miles
Vloženo
Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně :unsure:

nene zuby ne... to je v prdeli porad....

Vloženo
No a z Jihlavy do Brna by jsme mohli frčet na mašině... ;)

Já cu takyyyyyyyyyy :p tedka by byl podobný zážitek asi potřeba :feve: na odreagovačku..

Jinak hoj ;)

PS: a horší než těhotenství bývalé je magistrátní úředník..

Vloženo
Tak z prvni varky ustnich maturit dneska propadli 4 lidi.... hehe, zacinam z toho mit poradnej strach :help:

Docela dost ostrý.. já byl jedinej snad na celý škole.. za kdo ví kolik let.. u nás se spíš nepostupovalo do dalších ročníků jak vyhazovalo od matury..

Vloženo
Dobrý všem :)

Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte?

nene, to je do nás daleko. Kdyby jsi chtěl MMMB (magistrát města Mladá Boleslav) tak jo

Vloženo
Dobrý všem :)

Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte?

Zdar Dady, JUDr. Pavel Kobylka, ale nevím, jestli tam ještě je...

Nešel bys ve čtvrtek na terasu ?

Vloženo
nene, to je do nás daleko. Kdyby jsi chtěl MMMB (magistrát města Mladá Boleslav) tak jo

Díky, ale malinko z ruky :smich: to nevím, to by asi neprošlo, leda že by mi sem poslali nějakýho hodnýho úředníka :smich:

Vloženo
Zdar Dady, JUDr. Pavel Kobylka, ale nevím, jestli tam ještě je...

Nešel bys ve čtvrtek na terasu ?

Ted nevím jestli to není ten vedoucí o kom mluvil .. ? :smich::help: páč to by byla špica :p

Šel, pokud nebude pršet :)-_- sice krk furt bolí, ale to počká :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...