Červen 16, 200916 r Kurec normálně jsem se minulej tejden na tom autosalonu naprosto beznadějně zamiloval - do Audi TT-RS. Co s tím uděláme ? tak to Lubo chápu, já na ní slintal v Lipsku Hele nejdeš v neděli na okruh? že bysme se třeba potkali
Červen 16, 200916 r Jj, miluje Audi, ale jezdí ve čtyřce Golfíku... já teda taky miluju značku audi..snad se mi poštěstí nějakou někdy mít a ty audi nerad?
Červen 16, 200916 r tak to Lubo chápu, já na ní slintal v LipskuHele nejdeš v neděli na okruh? že bysme se třeba potkali Jj, je to beznadějný... Já jedu v neděli nach Deutschland, takže asi lejno... Právě řeším, jak to udělat, abych v sobotu veřer mohl jet na zámeček kurec zvonec...
Červen 16, 200916 r já teda taky miluju značku audi..snad se mi poštěstí nějakou někdy mít a ty audi nerad? Já Audi taky moc rád, moje první auto, nepočítaje pár Fandů když jsem ještě neměl řidičák, bylo Audi 80 B4 Limited a to byl dost mazec...
Červen 16, 200916 r Jj, je to beznadějný... Já jedu v neděli nach Deutschland, takže asi lejno... Právě řeším, jak to udělat, abych v sobotu veřer mohl jet na zámeček kurec zvonec... tak se snad uvidíme jinde A co novýho pane?
Červen 16, 200916 r No výho v principu nic, pořád jsem pracující člověk, 80% peněz dám za rychlý auta, pěkný holky a dobrý pití a zbytek se jako vždy rozkutálí...
Červen 16, 200916 r No výho v principu nic, pořád jsem pracující člověk, 80% peněz dám za rychlý auta, pěkný holky a dobrý pití a zbytek se jako vždy rozkutálí... no koukám všude stejný
Červen 16, 200916 r A taky se mě kromě Audi TT-RS líbí ještě Rihanna, ale to je to Audi patrně víc dostupné...
Červen 16, 200916 r Jj, miluje Audi, ale jezdí ve čtyřce Golfíku... to jsme na tom uplne stejne - moje ale jezdi v peugeotu..... teda dlouho nebude....
Červen 16, 200916 r A taky se mě kromě Audi TT-RS líbí ještě Rihanna, ale to je to Audi patrně víc dostupné... :smich:
Červen 16, 200916 r Kurec normálně jsem se minulej tejden na tom autosalonu naprosto beznadějně zamiloval - do Audi TT-RS. Co s tím uděláme ? Nic, páč ani nevím co to je sem rád, že znám škodovky.
Červen 16, 200916 r Jj, je to beznadějný... Já jedu v neděli nach Deutschland, takže asi lejno... Právě řeším, jak to udělat, abych v sobotu veřer mohl jet na zámeček kurec zvonec... Přespíš tam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.