Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Nesl jsem bedničku s jahodama úzkejma dveřma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 BUU To mi včera dělala soustavně navigace ale krávy nikde.. po cestě jich pár teda bylo, ale nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Nesl jsem bedničku s jahodama úzkejma dveřma... jahody??ježiš,mňááááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čus dadáčku, včera jsem se zapoměl zeptat, došel ti dopis z HK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To mi včera dělala soustavně navigace ale krávy nikde.. po cestě jich pár teda bylo, ale nic moc. asi rozbita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jahody??ježiš,mňááááám se sampanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jardi ahooooooooj, došel došel myslíš li plánky hřiště, co jsem chtěl, vypadá to celkem dost dost pohodově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 se sampanem no to teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jj, to jsem měl na mysli, ta baba za přepážkou na poště vypadala jako když ho chce čajznout, pořád ho omatlávala co v tom je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no to teda.. áááááá, až tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ale Hatapka víc jak 160 nejela abychom dojeli dřív.. a navíc když jedeš 20min na 100ce 50kou kvůli kamionu a spol, to taky udělá svoje a musím se přiznat, že jsem po cestě tam udělal dost prasáren za který je možno se stydet nebo tak, ale nikdy nic co by někoho ohrozilo (naštěstí..) zase si dám na dost dlouho pokoj Po cestě zpátky teda malinko ještě s jednou oktávičkou, ale ten si o to říkal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čus dadáčku, včera jsem se zapoměl zeptat, došel ti dopis z HK? čus dadáčku..a co já??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jahody??ježiš,mňááááám Taky doma něco máme a šampansky asi x ks (no trochu víc na obyč domácnost), záleží co chceš za značku, barvu a spol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čus dadáčku, včera jsem se zapoměl zeptat, došel ti dopis z HK? čus dadáčku..a co já??? Obávám se Žany, že tento obsah by tě moc nezajímal max tu paní za přepážkou, kdyby ho čmajzla, tak ruce usekat, práci vzít.. dost by mě to mrzelo, kdyby nedošel Takže příště a něco jiného. Pokuds tím myslela něco jiného, tak sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jahody??ježiš,mňááááám Njn, vezl jsem 8 kg bejvalce, tak jsem spěchal, abych se tam moc nezdržel a tak jsem se nějak nevešel do dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čus dadáčku..a co já??? PS: kompenzace šampanský? a jahody jako bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Njn, vezl jsem 8 kg bejvalce, tak jsem spěchal, abych se tam moc nezdržel a tak jsem se nějak nevešel do dveří... To je dobrý jak chce jenom jahody, po mě chce at s nou zajdu na pizzu (strašně se mi chce..) jako jít ven nebo na pivko, to jo, to zkousnu, ale pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čus dadáčku..a co já??? speciálně tobě , tak to abych přivezl šáňo, až pojedu směr Vary a teď mizím na poradu, včera jsem byl mimo, tak dnes máme pracovně pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 asi rozbita MYslíš? já to mám nastavený jako upozornění při překročení o 5km/hod páč chro chro tam není, obligátní hláška taky ne a dostat nic navíc mi tam nejde TAk bůůůůůůůů, mi přišlo jako nejbližší (jedeš jako prase..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a teď mizím na poradu, včera jsem byl mimo, tak dnes máme pracovně pondělí TAk at je to poklidná porada u nás to občas pěkně "vřelo.." Hezky zbytek dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 speciálně tobě , tak to abych přivezl šáňo, až pojedu směr Varya teď mizím na poradu, včera jsem byl mimo, tak dnes máme pracovně pondělí takže kávička v centru města padá a nahrazuje to šampáno s jahodama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Njn, vezl jsem 8 kg bejvalce, tak jsem spěchal, abych se tam moc nezdržel a tak jsem se nějak nevešel do dveří... to se bejvalka teda má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 takže kávička v centru města padá a nahrazuje to šampáno s jahodama?? a šlehačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a šlehačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Nesl jsem bedničku s jahodama úzkejma dveřma... stane se, ael ty jsi velkej kluk a určitě ti ho někdo pofouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.