Červen 16, 200916 r Jí je to úplně jedno a věřím, že ty jahody vyhodí... 8kg jahod vyhodí???si děláš zadek ne?!
Červen 16, 200916 r Jí je to úplně jedno a věřím, že ty jahody vyhodí... tak to byla zase škoda, jí je vozit
Červen 16, 200916 r čerti: a zase šlehačka joooo..? Jardi: bacha na čertici člověk u ní se šlehačkou nikdy neví
Červen 16, 200916 r čerti: a zase šlehačka joooo..?Jardi: bacha na čertici člověk u ní se šlehačkou nikdy neví na co hned nemyslíš dádo
Červen 16, 200916 r Njn, vezl jsem 8 kg bejvalce, tak jsem spěchal, abych se tam moc nezdržel a tak jsem se nějak nevešel do dveří... no ty si kus - jahody a bejvalce .... nas***......
Červen 16, 200916 r copak se stane?? Tak to netuším ? na co hned nemyslíš dádo Jááááááááá? já tady nikdy nic jenom vytahuju "staré" věci docela podlé, co? ale asi mě to tenkrát nějak nevím co jo to, poznamenalo
Červen 16, 200916 r Kamarádi, na nějakej čas zmizím, su z toho všeho nějakej špatnej... copak zase spidaku?
Červen 16, 200916 r čerti: a zase šlehačka joooo..?Jardi: bacha na čertici člověk u ní se šlehačkou nikdy neví už jsem velkej a starej kluk
Červen 16, 200916 r Jardi: no to jsem si celkem pospojoval (dedukce) ale to nic neznamená já neobviňuji tebe, ale spíš upozorňuji na čertici a "šlehačku"
Červen 16, 200916 r Autor i tobe pane :-) Nevíš jak dlouho tady ještě budeme než bude to "naše fórum" ?!?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.