Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj, pokecáme na nějákym srazíku SkodaHome už není zase tak daleko pokud bude zase z jara jako loni jako že asi určitě jóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 měl jsem nějakou s krevetama..bylo to dobrý...Ještě přemýšlím co teď zakousnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) HF:jak to tak sleduji,tak aby jsme se tam všichni vešli Editováno: 21. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Do manželky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak pizzu bys si dal taky...docela mi děláš chutě! Tak to já s mladým tlačili krupičnou kaši !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Do manželky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ty joo tak HB já se stavím na kaši..tu už jsme neměl dlouho..bych si dal...nesnědl jsi to mladýmu všechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 byla lentilková slunéčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To já právě taky ne ale byla dobrá a už není !!! Ne ne, dostal jsem taky svůj příděl A lentilky nebyli - ty už všechny požral dřív !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 kaše bez lentilek je jako párek bez hořčice, kafe bez cukru a mlíka, zmrzlina bez šlehačky, prostě to není ono, nede´j bože s kakaem, by se ti prášilo od huby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 kaše jde i samotná... hlavně když je jako od maminky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 samotné ne, kentus a musí bejt trochu vystydlá. Ne horká a ani studená, jako v tý pohádce. O holčičce, jak seděla na těch židličkách a ležela a pak spala v těch postýlkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a pak jí sežrali medvědi..tu znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 kaše bez lentilek je jako párek bez hořčice, kafe bez cukru a mlíka, zmrzlina bez šlehačky, prostě to není ono, nede´j bože s kakaem, by se ti prášilo od huby Tak kafe piju jenom bez cukru a bez mlíka, lížu už taky bez šlehačky i když ..., ale zlikvidovali jsme poslední figurky ze stromečku !!! Jako od maminky byla jenom jsme si ji dělali sami !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 to je asi jiná holčička, tudle nesnědli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak kafe piju jenom bez cukru a bez mlíka, lížu už taky bez šlehačky i když ..., ale zlikvidovali jsme poslední figurky ze stromečku !!!Jako od maminky byla jenom jsme si ji dělali sami !!! ty jsi otec, na mladým šetří a odpírá mu maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To víš že snědli,maminka ti to jenom jinak vyprávěla aby jsi z toho neměl trauma bobajz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Chlapi...jsem pěkny prase-sežral jsem na posezení celej pytlik medvídku Hubba Bubba a je to mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To víš že snědli,maminka ti to jenom jinak vyprávěla aby jsi z toho neměl trauma bobajz.. trauma sem, trauma tam. To spíš chudák vlk, rozpárali mu panděro, zašili kameny a hodili ho do studny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Chlapi...jsem pěkny prase-sežral jsem na posezení celej pytlik medvídku Hubba Bubba a je to mazec! gumovej medvěd na půl dne do rumu a pak jíst z misky lžící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ty jsi otec, na mladým šetří a odpírá mu maso Maťo neni, bude ťaj !!! - nebo ať si uloví něco u sousedů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 no čaj, taky nic pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 gumovej medvěd na půl dne do rumu a pak jíst z misky lžící Nebo přehnat přes mixér a vychlemtat, že ty jedna rumová vílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 no čaj, taky nic pro mě Mu je jenom 12. tak ho nemůžu nalívat bílím nebo škopkama - to by neprošlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 to bych nepozřel a hlavně letos jsem ještě nebyl ani na jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.