Leden 21, 200916 r Autor jj, pokecáme na nějákym srazíku SkodaHome už není zase tak daleko pokud bude zase z jara jako loni jako že asi určitě jóóó
Leden 21, 200916 r HF:jak to tak sleduji,tak aby jsme se tam všichni vešli Upraveno Leden 21, 200916 r od Standis
Leden 21, 200916 r Autor Tak pizzu bys si dal taky...docela mi děláš chutě! Tak to já s mladým tlačili krupičnou kaši !!!
Leden 21, 200916 r Ty joo tak HB já se stavím na kaši..tu už jsme neměl dlouho..bych si dal...nesnědl jsi to mladýmu všechno?
Leden 21, 200916 r Autor To já právě taky ne ale byla dobrá a už není !!! Ne ne, dostal jsem taky svůj příděl A lentilky nebyli - ty už všechny požral dřív !!
Leden 21, 200916 r kaše bez lentilek je jako párek bez hořčice, kafe bez cukru a mlíka, zmrzlina bez šlehačky, prostě to není ono, nede´j bože s kakaem, by se ti prášilo od huby
Leden 21, 200916 r samotné ne, kentus a musí bejt trochu vystydlá. Ne horká a ani studená, jako v tý pohádce. O holčičce, jak seděla na těch židličkách a ležela a pak spala v těch postýlkách...
Leden 21, 200916 r Autor kaše bez lentilek je jako párek bez hořčice, kafe bez cukru a mlíka, zmrzlina bez šlehačky, prostě to není ono, nede´j bože s kakaem, by se ti prášilo od huby Tak kafe piju jenom bez cukru a bez mlíka, lížu už taky bez šlehačky i když ..., ale zlikvidovali jsme poslední figurky ze stromečku !!! Jako od maminky byla jenom jsme si ji dělali sami !!!
Leden 21, 200916 r Tak kafe piju jenom bez cukru a bez mlíka, lížu už taky bez šlehačky i když ..., ale zlikvidovali jsme poslední figurky ze stromečku !!!Jako od maminky byla jenom jsme si ji dělali sami !!! ty jsi otec, na mladým šetří a odpírá mu maso
Leden 21, 200916 r To víš že snědli,maminka ti to jenom jinak vyprávěla aby jsi z toho neměl trauma bobajz..
Leden 21, 200916 r Chlapi...jsem pěkny prase-sežral jsem na posezení celej pytlik medvídku Hubba Bubba a je to mazec!
Leden 21, 200916 r To víš že snědli,maminka ti to jenom jinak vyprávěla aby jsi z toho neměl trauma bobajz.. trauma sem, trauma tam. To spíš chudák vlk, rozpárali mu panděro, zašili kameny a hodili ho do studny...
Leden 21, 200916 r Chlapi...jsem pěkny prase-sežral jsem na posezení celej pytlik medvídku Hubba Bubba a je to mazec! gumovej medvěd na půl dne do rumu a pak jíst z misky lžící
Leden 21, 200916 r Autor ty jsi otec, na mladým šetří a odpírá mu maso Maťo neni, bude ťaj !!! - nebo ať si uloví něco u sousedů
Leden 21, 200916 r Autor gumovej medvěd na půl dne do rumu a pak jíst z misky lžící Nebo přehnat přes mixér a vychlemtat, že ty jedna rumová vílo
Leden 21, 200916 r Autor no čaj, taky nic pro mě Mu je jenom 12. tak ho nemůžu nalívat bílím nebo škopkama - to by neprošlo !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.