Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bre odpoledne

zdarec

• Autor
lidi,nějaká blbá nálada..depka...smutek..pomoc :feve::feve::feve:

Důvod ?!? :kuk:

a co na to všechno říkáš??

vubec netusim co mezi sebou Vitto a Olin ma, ale je jasny, ze se vubec nemuseji coz je spatne a pro fungovani OC tady do budoucna asi neresitelny. Chovani Olina me dosti zarazi, ale zase na druhou stranu nevis co pravda je a co pravda neni?? teda ja to nevim. Ale urcite by se to nemelo resit tady pred celym forem.

Jak to tak vypada, asi bude vazne nejlepsi reseni udelat pro OC svoje vlastni forum.

Nevíš jak dlouho tady ještě budeme než bude to "naše fórum" ?!?

zatim co vim, tak nejak pres leto by to mozna mohlo zacit nejakym zpusobem fungovat

zdarec

nazdarek pane :-)

Důvod ?!? :kuk:

asi blbej den,nevim...a ty víš jak to u mě je.tak to na mě nějak padlo :feve:

• Autor
...

Takže podzimní besídka bude asi dost rušná ;)

Takže podzimní besídka bude asi dost rušná ;)

nemyslim si :-)

• Autor
...

To já to měl včera dost náročný. Dojel jsem s mladým dom až po devátý hodině a utahanej jak štěně ;) - a taky pěkně připečenej :)

Blbej den bude až zítra páč už musím do hokny <_<

vubec netusim co mezi sebou Vitto a Olin ma, ale je jasny, ze se vubec nemuseji coz je spatne a pro fungovani OC tady do budoucna asi neresitelny. Chovani Olina me dosti zarazi, ale zase na druhou stranu nevis co pravda je a co pravda neni?? teda ja to nevim. Ale urcite by se to nemelo resit tady pred celym forem.

Jak to tak vypada, asi bude vazne nejlepsi reseni udelat pro OC svoje vlastni forum.

tak to jsem dost zvedav.....

já jsem to taky říkal, že by se to nemělo řešit před fórem a měli by si to vyříkat někdv ústraní. myslím, že tam nepůjdou jen Octávky, asi jich tady odtud odejde víc a o to i z jiných sekcí

i ja :-)

já jsem to taky říkal, že by se to nemělo řešit před fórem a měli by si to vyříkat někdv ústraní. myslím, že tam nepůjdou jen Octávky, asi jich tady odtud odejde víc a o to i z jiných sekcí

to je mozny ale podle me to bude forum jen o octaviich ale tezko rict, jak by to ve finale dopadlo

• Autor
...

Uvidíme jak to bude dál fungovat tady nebo tam.

To já to měl včera dost náročný. Dojel jsem s mladým dom až po devátý hodině a utahanej jak štěně ;) - a taky pěkně připečenej :)

Blbej den bude až zítra páč už musím do hokny <_<

no včera bylo napadnutí :feve: šílenej vzduch a dusno,pfuj :aggressive:

Uvidíme jak to bude dál fungovat tady nebo tam.

tak tady to bude fungovat porad nejak podobne ;)

fungovat budou obe, to at si kazdej vybere, ale ti co cetli admin sekci a jsou clenove OC tak doufam ze pujdou na novy forum

kazdoapdne chci to udelat co nejdriv a nebude to jen o octavkach, bude to pro vsechny kdo nechteji byt tady ;)

klidne mi je jedno kdyz tam bude min lidi, ale nechci aby si letity clenove stezovali ze je to tady stve a ze se tady zacina delat klasicky forum s arogantnim adminem

baui - sem rad ze si takhl neutralni :) ale po tech letech bys mi moh verit :D

tak to vis pane, verim verim ale tohle je i na me trochu moc :-)

Zdarec pánové,

koukám na ty rozpory na foru.Se asi taky trhnu a zalozim 1er forum

tak tady to bude fungovat porad nejak podobne ;)

ze se to neda dohodnout......

fungovat budou obe, to at si kazdej vybere, ale ti co cetli admin sekci a jsou clenove OC tak doufam ze pujdou na novy forum

kazdoapdne chci to udelat co nejdriv a nebude to jen o octavkach, bude to pro vsechny kdo nechteji byt tady ;)

klidne mi je jedno kdyz tam bude min lidi, ale nechci aby si letity clenove stezovali ze je to tady stve a ze se tady zacina delat klasicky forum s arogantnim adminem

baui - sem rad ze si takhl neutralni :) ale po tech letech bys mi moh verit :D

tak to napisu znova - jsem na to hodne zvedav :)

Zdarec pánové,

koukám na ty rozpory na foru.Se asi taky trhnu a zalozim 1er forum

ahoj jiříku.. kol5

• Autor
...

To teda bylo - ještě že jsme leželi ve vodě :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.