Červen 16, 200916 r Autor jj auto mi asi uplave..... Musíš parkovat někde na kopečku. Ještě že už sem se konečně po víc než měsíci co dělali před naším silnic dostal s autí dom kdyby to náhodou došlo o den pozděj i k nám !!!
Červen 16, 200916 r tak v prdeli sme vsichni pane jirino ja bych to tak neresil, bude asi forum pro OC a ostani skodovkare kteri budou chtit chofit i tam a bude, OC tam bude mit vic prostoru, jinej rezim apod. hospoda byla vzdycky octavianskej napad a tak to zustane, ze sou ted ve vsech jinych sekcich je nam jedno chlastat muzem porad jj ja tam jsem permanentne jj urcite si to tam muzeme pak udelat presne podle sveho :-)
Červen 16, 200916 r Tak to jsme dva A máme další club - "Furt v pr*eli" ja myslim, ze jsem clenem uz od prirozeni
Červen 16, 200916 r tak v prdeli sme vsichni pane jirino ja bych to tak neresil, bude asi forum pro OC a ostani skodovkare kteri budou chtit chofit i tam a bude, OC tam bude mit vic prostoru, jinej rezim apod. hospoda byla vzdycky octavianskej napad a tak to zustane, ze sou ted ve vsech jinych sekcich je nam jedno chlastat muzem porad jj a pojedem s prispevkama od 0 - to bude zase honicka :smich:
Červen 16, 200916 r :smich: ty voe vzdyt ty mas recht predsedo patek plati jen prvni kolo udelame, at to neni tak na rychlo
Červen 16, 200916 r tak nevim jestli honis prispevky tak ti tam nahonime nejaky cislo to se da zfalsovat hend
Červen 16, 200916 r tak nevim jestli honis prispevky tak ti tam nahonime nejaky cislo to se da zfalsovat hend honit se musi ne?
Červen 16, 200916 r Tak akorat koukam na stranky jedne nejmenovane diskoteky a prej tam maji Open party vikend
Červen 16, 200916 r Tak akorat koukam na stranky jedne nejmenovane diskoteky a prej tam maji Open party vikend to je ale nahodicka .-)
Červen 16, 200916 r Tak akorat koukam na stranky jedne nejmenovane diskoteky a prej tam maji Open party vikend jj kdo by to byl cekal - zrovna tenhle vejkend
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.