Červen 16, 200916 r fakt náhoda,možná se přijedu číhnout ty voe ani nepis kam jedes, jinak se snad necham prekecat
Červen 16, 200916 r Autor Na skok zde. Laďo, co děláš ve čtvrtek večer ? Ahoj Spidi Tak to ještě nevím ale tento týden mám na ráno tak doufám bude volno večer.
Červen 16, 200916 r ty voe ani nepis kam jedes, jinak se snad necham prekecat no nevim-me se tam moc nechce.....
Červen 16, 200916 r ty voe ani nepis kam jedes, jinak se snad necham prekecat hele jedno pivko a pojedeme domů
Červen 16, 200916 r hele jedno pivko a pojedeme domů no jasny jen bych se mrknul kolik bude lidi a zase bych jel....
Červen 16, 200916 r Ahoj Spidi Tak to ještě nevím ale tento týden mám na ráno tak doufám bude volno večer. Tak předběžně 20:00 terasy naproti hlavnímu, nad Čedokem...
Červen 16, 200916 r Autor Tak předběžně 20:00 terasy naproti hlavnímu, nad Čedokem... Pokud mě nedá na pátek nástup ve 3:00 tak dojdu
Červen 16, 200916 r Ojoj,mě tak docvaklo že v sobotu jsem měl jet na výlet,tak to budu muset trochu pošéfovat a jet až v neděli Upraveno Červen 16, 200916 r od jirka3
Červen 16, 200916 r Ojoj,mě tak docvaklo že v sobotu jsem měl jet na výlet,tak to budu muset trochu pošéfovat a jet až v neděli to nejak poresis ne :-) a nebo se tam nemusi chrapat to je taky reseni ale bylo by to bez piti
Červen 16, 200916 r Potřeboval jsem se trochu odreagavat, tak koukám na fotky z naší zaobecní diskotéky a nestačím se divit. Tady si zjevně dvě slečny daly do držky...
Červen 16, 200916 r to nejak poresis ne :-) a nebo se tam nemusi chrapat to je taky reseni ale bylo by to bez piti no myslím že nějaký to pivko si dám.A vejlet pošteluju na neděli
Červen 16, 200916 r no myslím že nějaký to pivko si dám.A vejlet pošteluju na neděli tak v tom pripade je to poreseny :-)
Červen 16, 200916 r Ojoj,mě tak docvaklo že v sobotu jsem měl jet na výlet,tak to budu muset trochu pošéfovat a jet až v neděli jj to bude asi teba
Červen 16, 200916 r Potřeboval jsem se trochu odreagavat, tak koukám na fotky z naší zaobecní diskotéky a nestačím se divit. Tady si zjevně dvě slečny daly do držky... mazec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.