jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 fakt náhoda,možná se přijedu číhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 fakt náhoda,možná se přijedu číhnout ty voe ani nepis kam jedes, jinak se snad necham prekecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Na skok zde. Laďo, co děláš ve čtvrtek večer ? Ahoj Spidi Tak to ještě nevím ale tento týden mám na ráno tak doufám bude volno večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ty voe ani nepis kam jedes, jinak se snad necham prekecat no nevim-me se tam moc nechce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ty voe ani nepis kam jedes, jinak se snad necham prekecat hele jedno pivko a pojedeme domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 hele jedno pivko a pojedeme domů Tak to bych chtěl vidět !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 hele jedno pivko a pojedeme domů no jasny jen bych se mrknul kolik bude lidi a zase bych jel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj Spidi Tak to ještě nevím ale tento týden mám na ráno tak doufám bude volno večer. Tak předběžně 20:00 terasy naproti hlavnímu, nad Čedokem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak se asi zacnu chystat dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak předběžně 20:00 terasy naproti hlavnímu, nad Čedokem... Pokud mě nedá na pátek nástup ve 3:00 tak dojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 co ja zase vypotil ? ty vole jirino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Pokud mě nedá na pátek nástup ve 3:00 tak dojdu Paráda Laďo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no nevim-me se tam moc nechce..... jo je to videt na prvni pohled .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 co ja zase vypotil ? ty vole jirino vo co jako komu jde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jo je to videt na prvni pohled .-) lepsi nevidet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 lepsi nevidet neco na tom bude pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Ojoj,mě tak docvaklo že v sobotu jsem měl jet na výlet,tak to budu muset trochu pošéfovat a jet až v neděli Editováno: 16. Červen 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ojoj,mě tak docvaklo že v sobotu jsem měl jet na výlet,tak to budu muset trochu pošéfovat a jet až v neděli to nejak poresis ne :-) a nebo se tam nemusi chrapat to je taky reseni ale bylo by to bez piti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Potřeboval jsem se trochu odreagavat, tak koukám na fotky z naší zaobecní diskotéky a nestačím se divit. Tady si zjevně dvě slečny daly do držky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to nejak poresis ne :-) a nebo se tam nemusi chrapat to je taky reseni ale bylo by to bez piti no myslím že nějaký to pivko si dám.A vejlet pošteluju na neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Spidi,to vypadá jako kohoutí zápasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no myslím že nějaký to pivko si dám.A vejlet pošteluju na neděli tak v tom pripade je to poreseny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ojoj,mě tak docvaklo že v sobotu jsem měl jet na výlet,tak to budu muset trochu pošéfovat a jet až v neděli jj to bude asi teba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Potřeboval jsem se trochu odreagavat, tak koukám na fotky z naší zaobecní diskotéky a nestačím se divit. Tady si zjevně dvě slečny daly do držky... mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 valim dom cus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.