baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 mej se pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Spidi,to vypadá jako kohoutí zápasy No když koukám, v jaké stádiu skončilo vysvlékání konfekce, tak měly ještě chvíli pokračovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak jasně, lednička a jídlo je fajn Já ji beru jako nepřítele (ledničku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 valim dom cus.... Cago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 valim dom cus.... měj se ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zase zítra Ovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 papa Ovi já za chvili skysnu u telky.. ted zkouším jestli kompl po mé "opravě" jede jak má zatím se drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no pepi dobrej zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To hej Pepi, škoda že jsem nebyl přítomen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 t bys jim pomoh co? to strhavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tady je mrtvo jako by bylo úterý večer a všichni u televize ani se neodvažuju pomyslet u čeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdarec Laďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj Juro Ještě že Ty nepatříš k těm co musejí koukat na ty ... co jsou v televizi na Nově a Primě. Já tu budu ještě 1:30 stahovat fotky pro Kaprose kterej chce dát nějaký do videa z Ostravskýho srazu. A ráno v 3:45 budíček a do hokny - jaka se mě zase bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak tyhle seriály vážně nejsou moje parketa.Šel bych radši na škopek,ale není s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak to jsme dva - doufám že si ten škopek vynahradíme aspoň o weekendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak to jsme dva - doufám že si ten škopek vynahradíme aspoň o weekendu no já určitě v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tady je mrtvo jako by bylo úterý večer a všichni u televize ani se neodvažuju pomyslet u čeho To raděj nmysli !!! Mi stačí, že to slyším z obejváku, ještě, že mám své zlatíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Máro máš nějakou ranní ne? Jirka3 je někde z moravy nebo co, že dáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Máro máš nějakou ranní ne? Jirka3 je někde z moravy nebo co, že dáte ? Já su z Prahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já určitě v pátek Já asi až sobota-neděle kdy je sraz na Zámečku. Taky doufám že vyjde počasí a sejde se pořádná parta a budou i nějaké ty děvy večer na diskotéce na poladění očička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak ve 22 hod se jde na škopek Bráníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Si dej i za mě a hlavně si nech chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Si dej i za mě a hlavně si nech chutnat tak chutnat mi určitě bude,o to strach nemám.A dám si za tebe klidně i dva kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 V to doufám A já si pak naoplátku dám v sobotu za Tebe a nejlíp i s nějakou pořádnou 20.kou jestli bude poruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Člověčě já na ty mladý nějak nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.