Červen 16, 200916 r Spidi,to vypadá jako kohoutí zápasy No když koukám, v jaké stádiu skončilo vysvlékání konfekce, tak měly ještě chvíli pokračovat...
Červen 16, 200916 r papa Ovi já za chvili skysnu u telky.. ted zkouším jestli kompl po mé "opravě" jede jak má zatím se drží
Červen 16, 200916 r Autor Tady je mrtvo jako by bylo úterý večer a všichni u televize ani se neodvažuju pomyslet u čeho
Červen 16, 200916 r Autor Ahoj Juro Ještě že Ty nepatříš k těm co musejí koukat na ty ... co jsou v televizi na Nově a Primě. Já tu budu ještě 1:30 stahovat fotky pro Kaprose kterej chce dát nějaký do videa z Ostravskýho srazu. A ráno v 3:45 budíček a do hokny - jaka se mě zase bude chtít
Červen 16, 200916 r Tak tyhle seriály vážně nejsou moje parketa.Šel bych radši na škopek,ale není s kým
Červen 16, 200916 r Tak to jsme dva - doufám že si ten škopek vynahradíme aspoň o weekendu no já určitě v pátek
Červen 16, 200916 r Tady je mrtvo jako by bylo úterý večer a všichni u televize ani se neodvažuju pomyslet u čeho To raděj nmysli !!! Mi stačí, že to slyším z obejváku, ještě, že mám své zlatíčko
Červen 16, 200916 r Máro máš nějakou ranní ne? Jirka3 je někde z moravy nebo co, že dáte ? Já su z Prahe
Červen 16, 200916 r Autor no já určitě v pátek Já asi až sobota-neděle kdy je sraz na Zámečku. Taky doufám že vyjde počasí a sejde se pořádná parta a budou i nějaké ty děvy večer na diskotéce na poladění očička
Červen 16, 200916 r Si dej i za mě a hlavně si nech chutnat tak chutnat mi určitě bude,o to strach nemám.A dám si za tebe klidně i dva kousky
Červen 16, 200916 r Autor V to doufám A já si pak naoplátku dám v sobotu za Tebe a nejlíp i s nějakou pořádnou 20.kou jestli bude poruce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.