Červen 16, 200916 r Autor Člověčě já na ty mladý nějak nejsem No já se bojím spíš toho že ony na mě taky asi né. Ale třeba tam pojedu s Alkou a mám to vyřešený Upraveno Červen 16, 200916 r od Hrábě Fernétti
Červen 16, 200916 r No já se bojím spíš toho že ony na mě taky asi né. Ale třeba tam pojedu s Alkou a mám to vyřešený vždycky se něco pořeší,tak na co tahat dříví do lesa
Červen 16, 200916 r Autor Tady se někomu taky nechce spát. Jirkové si vyměnili místa v life hospodě a já se vidím jak ráno budu vstávat
Červen 16, 200916 r Tady se někomu taky nechce spát. Jirkové si vyměnili místa v life hospodě a já se vidím jak ráno budu vstávat normalne pravou nohou :-)
Červen 16, 200916 r Čus bus. Jen na chvilku. Sice není středa ale něco mám na práci :smich: ahoj rostíku..no teda
Červen 16, 200916 r Autor normalne pravou nohou :-) Tak na to zapomeň že ráno, když budu mimo, tak budu přemýšlet která je pravá a která je levá noha . Která spadne dřív, ta pude No nic, mizím do pelechu tak ahoj, dobrou a zítra večer čaute
Červen 16, 200916 r Autor a s úsměvem Ráno to nikdy není a nemůže být s úsměvem !!! Ovšem pokud je to ráno někdy kolem 15.hodiny tak to je jiná
Červen 16, 200916 r čerti jdi už taky spáááát jirka: tak jak chutnalo, to je fajn a jak nejseš moc slitej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.