Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Nebo to budeme podávat jako puding na besídce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a luke ti vykoupí krám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak co novýho?Já akorát zalejvám véču pivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ty jo že bych do sebe naklopil ještě jednoho lahváče:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a luke ti vykoupí krám Tak by z něj potom byla " Gumová Rumová Víla " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 gumídek, rumídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 RUMmibear Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AIMhN9o99qA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 dobrý večer Káč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tohle si neodpustím to je blbina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 dobrý večer Káč Jak se mame Tomášku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 se mě ještě nestalo.....byl jsem si na 2h zalyžovat a poslední pulhodinku sem tam byl uplně sám... viditelnost nic moc,byla trošku mlha,mrholilo...ale krásně se řezaly zatáčky v tom měkým sněhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 docela mrtvej, od nevidím do nevidím v práci. Ale zase na druhou stranu jsem rád, že toho máme tolik a nedotkl se nás útlum jako jinde v aut. průmyslu. Jak na Mělníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Na Mělníku - zima, mlha, mokro, a spící dítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ty jo,spící dítě,cos mu nasypala do kofoly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tohle si neodpustím to je blbina Tak teď už je mě jasný proč bejváš tak dlouho v práci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ty jo,spící dítě,cos mu nasypala do kofoly? už v sedm byl tuhej já mám hodné dítě, hypnogen zůstal ležet ve skříni s léky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 najmi: nebál ses tam Káťa: Mlhu si tam nechte A pošli polabské slunečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak teď už je mě jasný proč bejváš tak dlouho v práci !!! to víš přesčasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Bobe, já ti pošlu tu promáčenou zeminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak jsem dneska volal na tu Octu a někdo už se prej přijede v sobotu podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Andilek: proč takových Andilku tady neni více??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 to víš přesčasy A pracovat se taky nedá pořád na plno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 loučím se dneska s vámi..jdu se pelešit a čučet na telku...mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.