Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Andilek: proč takových Andilku tady neni více??? Protože by ten server, na kterým je umístěno forum.skodahome by byl brzo nefunkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Bobe, já ti pošlu tu promáčenou zeminu Ne děkuju, na zahradě máme hromadu od základů a žumpy a jak se oteplí, tak hezky kolečko a rozvážet... bléééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To ne!!! Děti se dělaji v noci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 2 Bobajzlík: aby si se pak nevytratil ze světa, když se budeš snažit manuálně pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 pche, starej kozel zahradník jako já? A zmizet u práce stejně potřebuju nějaký to kilko shodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 pche, starej kozel zahradník jako já? A zmizet u práce stejně potřebuju nějaký to kilko shodit Si mi ted pripomenul, že se opět cpu výtečným perníkem jo tak s tím hubnutím to máme úplně stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 sama kupovala? já ci taky, perníček loupat já chci ještě 3 kilka dolu a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 sama kupovala? já ci taky, perníček loupat já chci ještě 3 kilka dolu a pohoda nekupovala - pekla, jen místo mlíčka sem tam dala mooooc rumu a opět strouhaný kokos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 A ještě tady mám špagety s výbornou masovou směsí (cibulka, hovězí mleté, rajčátka, pórek a vše podlité červeným vínem) a eidamem jen je blbý to že nejím hovězí tak to mám v lednici a čekám až se toho někdo ujme - asi to dám pejskovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ... potřebuju nějaký to kilko shodit Na to zapomeň že budeš hubnout !!! Zase to pošleš mě a to já nechci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 A ještě tady mám špagety s výbornou masovou směsí (cibulka, hovězí mleté, rajčátka, pórek a vše podlité červeným vínem) a eidamem jen je blbý to že nejím hovězí tak to mám v lednici a čekám až se toho někdo ujme - asi to dám pejskovi... teda, ty pěkně vyvařuješ, mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Na to zapomeň že budeš hubnout !!! Zase to pošleš mě a to já nechci !!! chlape, už jsem těsně pod 70, čili 4 jsou dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 chlape, už jsem těsně pod 70, čili 4 jsou dole Bobe, ty vážíš víc jak já to není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 já mám bříško víííš, teď už určitě i rozumíš tomu, proč jsi mě do sněhu nepovalila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 já mám bříško víííš, teď už určitě i rozumíš tomu, proč jsi mě do sněhu nepovalila No při troše štěstí by se mi to určitě za nějaký čas podařilo Takže shodíš do příští besídky a půjdeš se koupat do té přehrady, jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jójó, ale pravda je, že jsem se v tom sněhu válet opravdu nechtěl Zařiď na břehu bazének s teplou vodou a hrnek s čajem a rumem a pár tempíček si dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 chlape, už jsem těsně pod 70, čili 4 jsou dole Se pak můžu divit proč to u mě leze nahoru. Už jsem na rovných 90. Ale to bude i tou dietní večeří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 večeře malá a minimálně 5 hodin před tím, než jdeš spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak to večeře malá byla páč mě toho zase tolik nenechal a kdoví za jak dlouho se odtud urvu a dostanu do postele !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 já asi za minutu, brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak to já se chystám ještě do vany. No není nad dobrou laminátovou vanu a dobře odizolovanou !!! - hned je minimálně jedna hodina ráno Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 takze zdarec! vstavat lenosi a makat! -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 nerikejte ze i dnes delate ze delate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ja zatim delam jako ze delam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.