Leden 21, 200916 r Andilek: proč takových Andilku tady neni více??? Protože by ten server, na kterým je umístěno forum.skodahome by byl brzo nefunkcni
Leden 21, 200916 r Bobe, já ti pošlu tu promáčenou zeminu Ne děkuju, na zahradě máme hromadu od základů a žumpy a jak se oteplí, tak hezky kolečko a rozvážet... bléééé...
Leden 21, 200916 r 2 Bobajzlík: aby si se pak nevytratil ze světa, když se budeš snažit manuálně pracovat
Leden 21, 200916 r pche, starej kozel zahradník jako já? A zmizet u práce stejně potřebuju nějaký to kilko shodit
Leden 21, 200916 r pche, starej kozel zahradník jako já? A zmizet u práce stejně potřebuju nějaký to kilko shodit Si mi ted pripomenul, že se opět cpu výtečným perníkem jo tak s tím hubnutím to máme úplně stejný
Leden 21, 200916 r sama kupovala? já ci taky, perníček loupat já chci ještě 3 kilka dolu a pohoda nekupovala - pekla, jen místo mlíčka sem tam dala mooooc rumu a opět strouhaný kokos
Leden 21, 200916 r A ještě tady mám špagety s výbornou masovou směsí (cibulka, hovězí mleté, rajčátka, pórek a vše podlité červeným vínem) a eidamem jen je blbý to že nejím hovězí tak to mám v lednici a čekám až se toho někdo ujme - asi to dám pejskovi...
Leden 21, 200916 r Autor ... potřebuju nějaký to kilko shodit Na to zapomeň že budeš hubnout !!! Zase to pošleš mě a to já nechci !!!
Leden 21, 200916 r A ještě tady mám špagety s výbornou masovou směsí (cibulka, hovězí mleté, rajčátka, pórek a vše podlité červeným vínem) a eidamem jen je blbý to že nejím hovězí tak to mám v lednici a čekám až se toho někdo ujme - asi to dám pejskovi... teda, ty pěkně vyvařuješ, mlask
Leden 21, 200916 r Na to zapomeň že budeš hubnout !!! Zase to pošleš mě a to já nechci !!! chlape, už jsem těsně pod 70, čili 4 jsou dole
Leden 21, 200916 r chlape, už jsem těsně pod 70, čili 4 jsou dole Bobe, ty vážíš víc jak já to není možný
Leden 21, 200916 r já mám bříško víííš, teď už určitě i rozumíš tomu, proč jsi mě do sněhu nepovalila
Leden 21, 200916 r já mám bříško víííš, teď už určitě i rozumíš tomu, proč jsi mě do sněhu nepovalila No při troše štěstí by se mi to určitě za nějaký čas podařilo Takže shodíš do příští besídky a půjdeš se koupat do té přehrady, jo??
Leden 21, 200916 r jójó, ale pravda je, že jsem se v tom sněhu válet opravdu nechtěl Zařiď na břehu bazének s teplou vodou a hrnek s čajem a rumem a pár tempíček si dám
Leden 21, 200916 r Autor chlape, už jsem těsně pod 70, čili 4 jsou dole Se pak můžu divit proč to u mě leze nahoru. Už jsem na rovných 90. Ale to bude i tou dietní večeří
Leden 21, 200916 r Autor Tak to večeře malá byla páč mě toho zase tolik nenechal a kdoví za jak dlouho se odtud urvu a dostanu do postele !!!
Leden 21, 200916 r Autor Tak to já se chystám ještě do vany. No není nad dobrou laminátovou vanu a dobře odizolovanou !!! - hned je minimálně jedna hodina ráno Dobrou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.