Červen 19, 200916 r Kdyžtak se ozvu jak to vypadá. Počkám až se mi ozvou ty dva kamarádi co a jak. ok callni a domluvime se - zkousel jsem Bauraka a ten je hluchej tak snad se ozve....
Červen 19, 200916 r Autor Dneska je to hnus velebnosti hned od rána . Jenom doufám že zítra už bude líp
Červen 19, 200916 r Autor Brno je dneska nic moc - od rána chčije a chčije ale doma neprší tak musím na net
Červen 19, 200916 r Hele Ovi,tak nakonec jedu sam, kamaradi se na to vydlabli ok a vzal bys nas z MB? jsem ja a clen Cabi
Červen 19, 200916 r ok a vzal bys nas z MB? jsem ja a clen Cabi No jasně, stejně jedu přes MB, tak ať tam Bauí nemusí zajíždět
Červen 19, 200916 r No jasně, stejně jedu přes MB, tak ať tam Bauí nemusí zajíždět ok v kolik bys mohl byt v MB? ja bych mohl na tu 19:30 treba s kamosem byt ready..... nebo jak to vidis?
Červen 19, 200916 r ok v kolik bys mohl byt v MB?ja bych mohl na tu 19:30 treba s kamosem byt ready..... nebo jak to vidis? jojo,to by šlo. Kde si dáme spicha?
Červen 19, 200916 r jojo,to by šlo. Kde si dáme spicha? nejaka pumpa? u dalnice? na sjezdu do MB? treba shelka?
Červen 19, 200916 r hele musim mizet napis sms jestli jo ci ne od ted uz jen na Phone zdarec vsem chlastu a zenskejm zvlast
Červen 19, 200916 r nejaka pumpa? u dalnice? na sjezdu do MB? treba shelka? Kde tam je Shellka?Vím tam o tý benzině co je u dálnice před sjezdem na Jičín a Boleslav
Červen 21, 200916 r Autor Tak to vypadá že byl hódně náročnej pátek a sobota když tu skoro nikdo nebyl
Červen 21, 200916 r dobré ráno...všichni ještě chrápou...a já se teprve chystám,ale nějak se mi nechce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.