cerrtinka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 hoj certinko hi Jiříku i pane Bauííí ahoj,tebe já ještě neznám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahojky .-) zdarec pane! mala akce co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Moc nemám čas chodit do hospody, a když tak skáknu do té naší knajpy Máš se dobře? Jedeš na nějakje nejbližší srázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 zdarec pane!mala akce co? jako nevim ani jak se k tomu nejak slusne vyjadrit bylo to moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahoj,tebe já ještě neznám.. já taky nee, jen mi přišlo neslušné zdravit jen kluky co znám a Tebe nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Moc nemám čas chodit do hospody, a když tak skáknu do té naší knajpy Máš se dobře? Jedeš na nějakje nejbližší srázek? tak to chapu, v knajpe jsem jeste snad nebyl. jinak u me porad stejny, docela pohodicka. Sraz ted zadny neplanuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) To je škoda, že srazy neplánuješ. S Tebou je vždycky sranda .... -_- -_- -_--_- Editováno: 21. Červen 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jako nevim ani jak se k tomu nejak slusne vyjadrit bylo to moooc trochu se to rozjelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 To je škoda, že srazy neplánuješ. S Tebou je vždycky sranda .... -_- -_- -_--_- to musim potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Baurak: počítaš tak trochu s Hradcem Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 To je škoda, že srazy neplánuješ. S Tebou je vždycky sranda .... -_- -_- -_--_- zrovna v patek byla zase sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 trochu se to rozjelo... trochu?? myslim, ze to bylo celkem divoky a hlavne tvoje vystoupeni v chatce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 trochu?? myslim, ze to bylo celkem divoky a hlavne tvoje vystoupeni v chatce?? no co... ) nikdo nic nevidel nikdo nic neslysel.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no co... ) nikdo nic nevidel nikdo nic neslysel.... :smich: nevidel?? neslysel?? abych pravdu rek, tak ty narozeniny budou asi zajimavy co jako byla prdel neskutecna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 to musim potvrdit nonono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nevidel?? neslysel?? abych pravdu rek, tak ty narozeniny budou asi zajimavy co jako byla prdel neskutecna ja snad na ty narozky radeji nepojedu :D ssi to videl ceho jsme schopny....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nonono je to tak lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ja snad na ty narozky radeji nepojedu :Dssi to videl ceho jsme schopny....... takova rychla akce, ale jako holek opet mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 je to tak lol no jak myslite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nevidel?? neslysel?? abych pravdu rek, tak ty narozeniny budou asi zajimavy co jako byla prdel neskutecna Oni mi tu jebů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Oni mi tu jebů jsi narocna, uz nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jsi narocna, uz nemuzu docházej mi síly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Mě normálně kámoši přemlouvaj na pátek. Já tam snad budu muset zase jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 docházej mi síly Cabi ty zluty spicky u bot pak jsme si zahrali caru hele to byl vecirek jako krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Mě normálně kámoši přemlouvaj na pátek. Já tam snad budu muset zase jet ja bych to taky asi zmaknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.