Leden 22, 200916 r Žádnej bus - dovolená Přeji dobré poledne a dobré chuti k jídlu především pracujícím !!! zdarek-ty zase zrovna snidas vid? )
Leden 22, 200916 r tak ja to stejne s tou praci nebudu ani odpoledne moc prehanet dit vsak-je prece ctvrtek tudiz maly patek....
Leden 22, 200916 r přesně, malej pátek a zítra je malá sobota do oběd a po O. už je velká obídek bezva, plněnej bramborák
Leden 22, 200916 r přesně, malej pátek a zítra je malá sobota do oběd a po O. už je velká obídek bezva, plněnej bramborák tak ja teda jdu taky tam co ty:)
Leden 22, 200916 r ovi, za 15 minut vyřízenej celej oběd, čuměl jsem jako tele na ten fofr a bylo toho hooodně Boleslavská masová směs v bramboráku 74,- a mulťák za 8,-
Leden 22, 200916 r ovi, za 15 minut vyřízenej celej oběd, čuměl jsem jako tele na ten fofr a bylo toho hooodně Boleslavská masová směs v bramboráku 74,- a mulťák za 8,- mas recht ted jsem dorazil mel jsem borst + boleslavskou smes + 10° luxus...
Leden 22, 200916 r Autor Tak s tou zeleninou a mulťákem potom ja. Ale stejně nejlepší zelenina je zelí ke křupavé husičce nebo kachničce
Leden 22, 200916 r a nejlepsi cena je 3Kc za vodu hele cece sedely tam 2 rusky nebo ukrajinky - jedna asi takova tmavsi zrzka ale ta byla..... :)
Leden 22, 200916 r Autor mas recht ted jsem dorazil mel jsem borst + boleslavskou smes + 10° luxus... No já se snad zeberu a pojedu se taky někam nachálovat !!!
Leden 22, 200916 r Autor ...hele cece sedely tam 2 rusky nebo ukrajinky - jedna asi takova tmavsi zrzka ale ta byla..... Se chceš zdokonalovat v cizích jazycích ?!?
Leden 22, 200916 r No já se snad zeberu a pojedu se taky někam nachálovat !!! normalne prijed - dotahnem tam celej club
Leden 22, 200916 r Se chceš zdokonalovat v cizích jazycích ?!? ano, je to narod pratelsky a krasny(personalne) ... na dovoleny jsem mel moznost se zdokonalit a bylo to prijemne uceni ciziho jazyka...
Leden 22, 200916 r Autor Přátelský ale jenom do té doby než tipnou plyn !!! Ale takovéto učení může být velice poučné a konečně by taky byla škola kam by se všichni určitě těšili !!!
Leden 22, 200916 r Přátelský ale jenom do té doby než tipnou plyn !!!Ale takovéto učení může být velice poučné a konečně by taky byla škola kam by se všichni určitě těšili !!! da da...
Leden 22, 200916 r Autor normalne prijed - dotahnem tam celej club Neříkej dvakrát !!! Pošli telefon a zítra - ale Ty seš stejně dopoledne v hokně
Leden 22, 200916 r Autor mozna najdu foto tech "pani ucitelek" Tak už aby byly v sekci Spolužačky, kamarádky, kolegyně !!!
Leden 22, 200916 r Tak už aby byly v sekci Spolužačky, kamarádky, kolegyně !!! jsou jen slusne foto.... ale kdyz najdu prdnu to tam
Leden 22, 200916 r Neříkej dvakrát !!! Pošli telefon a zítra - ale Ty seš stejně dopoledne v hokně njn jen na obed a bobik by sel taky
Leden 22, 200916 r ovi, teď tam je jiná servírka, ale bejvá tam taková moc hezká černovláska, ukrajinka... to hned jinak chutná u toho pohledu ceny tam maj luxusní a vždy se báječně nadlábnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.