O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Žádnej bus - dovolená Přeji dobré poledne a dobré chuti k jídlu především pracujícím !!! zdarek-ty zase zrovna snidas vid? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak ja to stejne s tou praci nebudu ani odpoledne moc prehanet dit vsak-je prece ctvrtek tudiz maly patek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 přesně, malej pátek a zítra je malá sobota do oběd a po O. už je velká obídek bezva, plněnej bramborák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 přesně, malej pátek a zítra je malá sobota do oběd a po O. už je velká obídek bezva, plněnej bramborák tak ja teda jdu taky tam co ty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 zdarek-ty zase zrovna snidas vid? ) No jo, když člověk stává v 11:00 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi, za 15 minut vyřízenej celej oběd, čuměl jsem jako tele na ten fofr a bylo toho hooodně Boleslavská masová směs v bramboráku 74,- a mulťák za 8,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak to je opravdu dietní jídlo na zchudnutí !!! Nebo každodenní vyjímka ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hodně zeleniny a vyjímka dnešní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi, za 15 minut vyřízenej celej oběd, čuměl jsem jako tele na ten fofr a bylo toho hooodně Boleslavská masová směs v bramboráku 74,- a mulťák za 8,- mas recht ted jsem dorazil mel jsem borst + boleslavskou smes + 10° luxus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak s tou zeleninou a mulťákem potom ja. Ale stejně nejlepší zelenina je zelí ke křupavé husičce nebo kachničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 a nejlepsi cena je 3Kc za vodu hele cece sedely tam 2 rusky nebo ukrajinky - jedna asi takova tmavsi zrzka ale ta byla..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 mas recht ted jsem dorazil mel jsem borst + boleslavskou smes + 10° luxus... No já se snad zeberu a pojedu se taky někam nachálovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ...hele cece sedely tam 2 rusky nebo ukrajinky - jedna asi takova tmavsi zrzka ale ta byla..... Se chceš zdokonalovat v cizích jazycích ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 No já se snad zeberu a pojedu se taky někam nachálovat !!! normalne prijed - dotahnem tam celej club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Se chceš zdokonalovat v cizích jazycích ?!? ano, je to narod pratelsky a krasny(personalne) ... na dovoleny jsem mel moznost se zdokonalit a bylo to prijemne uceni ciziho jazyka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Přátelský ale jenom do té doby než tipnou plyn !!! Ale takovéto učení může být velice poučné a konečně by taky byla škola kam by se všichni určitě těšili !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Přátelský ale jenom do té doby než tipnou plyn !!!Ale takovéto učení může být velice poučné a konečně by taky byla škola kam by se všichni určitě těšili !!! da da... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 mozna najdu foto tech "pani ucitelek" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 normalne prijed - dotahnem tam celej club Neříkej dvakrát !!! Pošli telefon a zítra - ale Ty seš stejně dopoledne v hokně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 mozna najdu foto tech "pani ucitelek" Tak už aby byly v sekci Spolužačky, kamarádky, kolegyně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak už aby byly v sekci Spolužačky, kamarádky, kolegyně !!! jsou jen slusne foto.... ale kdyz najdu prdnu to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Neříkej dvakrát !!! Pošli telefon a zítra - ale Ty seš stejně dopoledne v hokně njn jen na obed a bobik by sel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi, teď tam je jiná servírka, ale bejvá tam taková moc hezká černovláska, ukrajinka... to hned jinak chutná u toho pohledu ceny tam maj luxusní a vždy se báječně nadlábnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Kurňa jsem se přežral,chtělo by to dvacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Kurňa jsem se přežral,chtělo by to dvacet hehe u me tricet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.