jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jirka3: co to, že jsi se včera neukázal??? vůbec jsem nestíhal.Jaký to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ahoj kamarádi Tak jak,už je to lepší?Poslední dobou se mi zdá že u tebe asi není vše v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jirka3: co to, že jsi se včera neukázal??? Ještě utrácí zbytek grošů z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ještě utrácí zbytek grošů z auta neboj,groše z prodeje budou na nový auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 vůbec jsem nestíhal.Jaký to bylo? sešlo se nás pár, asi 6 Fábii a 3 roomstři, dali jsme kávu u meka a pokecali a jeli v 7 dom. taková pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ještě utrácí zbytek grošů z auta myslis ze rozhazel fabku za 3 vecery? si myslim ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 sešlo se nás pár, asi 6 Fábii a 3 roomstři, dali jsme kávu u meka a pokecali a jeli v 7 dom. taková pohodička tak snad se vymyslí nějakej další srázek na kterej dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 myslis ze rozhazel fabku za 3 vecery? si myslim ze ne to by byli hooodně hezký večery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 to by byli hooodně hezký večery si umim predstavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 neboj,groše z prodeje budou na nový auto a uz jsi se rozhodl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 si umim predstavit hezká představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 a uz jsi se rozhodl? čekám jak to dopadne s tou funglovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 myslis ze rozhazel fabku za 3 vecery? si myslim ze ne No on Jirka je kluk šikovnej ale určitě nerozházel když potřebuje novej kočárek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 čekám jak to dopadne s tou funglovkou no ty das stejne potom vedet ne? kup zigula a jeste nas muzes pozvat na drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no ty das stejne potom vedet ne? kup zigula a jeste nas muzes pozvat na drink jojo,urcite se pochlubim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak snad se vymyslí nějakej další srázek na kterej dorazím tak já myslím, že by jsme se mohli jednou za čas scházet pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak já myslím, že by jsme se mohli jednou za čas scházet pravidelně to určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak já myslím, že by jsme se mohli jednou za čas scházet pravidelně vy by jste taky jen porad bumbali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak jak,už je to lepší?Poslední dobou se mi zdá že u tebe asi není vše v pohodě Konkrétně značně v nepohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 vy by jste taky jen porad bumbali... mi a bumbali, já bych byl pro, kdyby se tam nebylo auty, ale takhle to byla jen káva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Konkrétně značně v nepohodě. jak je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 mi a bumbali, já bych byl pro, kdyby se tam nebylo auty, ale takhle to byla jen káva jasny jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jak je to mozne? Těžko říct, patrně důsledek špatného vývoje událostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Konkrétně značně v nepohodě. co se chlapi děje?? nejdřív Jery a teď ty Spidi jasny jasny to víš, každej večer nám tady děláš chutě, tak si z někoho musíme brát inspiračku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 co se chlapi děje?? nejdřív Jery a teď ty Spidito víš, každej večer nám tady děláš chutě, tak si z někoho musíme brát inspiračku tak to je v poradku - kazdej vecer ne.... jen obcas... treba dnes mozna opet nepujdu nikam....(mozna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.