Leden 22, 200916 r Ahoj kamarádi Tak jak,už je to lepší?Poslední dobou se mi zdá že u tebe asi není vše v pohodě
Leden 22, 200916 r vůbec jsem nestíhal.Jaký to bylo? sešlo se nás pár, asi 6 Fábii a 3 roomstři, dali jsme kávu u meka a pokecali a jeli v 7 dom. taková pohodička
Leden 22, 200916 r Ještě utrácí zbytek grošů z auta myslis ze rozhazel fabku za 3 vecery? si myslim ze ne
Leden 22, 200916 r sešlo se nás pár, asi 6 Fábii a 3 roomstři, dali jsme kávu u meka a pokecali a jeli v 7 dom. taková pohodička tak snad se vymyslí nějakej další srázek na kterej dorazím
Leden 22, 200916 r myslis ze rozhazel fabku za 3 vecery? si myslim ze ne to by byli hooodně hezký večery
Leden 22, 200916 r Autor myslis ze rozhazel fabku za 3 vecery? si myslim ze ne No on Jirka je kluk šikovnej ale určitě nerozházel když potřebuje novej kočárek !!!
Leden 22, 200916 r čekám jak to dopadne s tou funglovkou no ty das stejne potom vedet ne? kup zigula a jeste nas muzes pozvat na drink
Leden 22, 200916 r no ty das stejne potom vedet ne? kup zigula a jeste nas muzes pozvat na drink jojo,urcite se pochlubim.
Leden 22, 200916 r tak snad se vymyslí nějakej další srázek na kterej dorazím tak já myslím, že by jsme se mohli jednou za čas scházet pravidelně
Leden 22, 200916 r tak já myslím, že by jsme se mohli jednou za čas scházet pravidelně vy by jste taky jen porad bumbali...
Leden 22, 200916 r Tak jak,už je to lepší?Poslední dobou se mi zdá že u tebe asi není vše v pohodě Konkrétně značně v nepohodě.
Leden 22, 200916 r vy by jste taky jen porad bumbali... mi a bumbali, já bych byl pro, kdyby se tam nebylo auty, ale takhle to byla jen káva
Leden 22, 200916 r mi a bumbali, já bych byl pro, kdyby se tam nebylo auty, ale takhle to byla jen káva jasny jasny
Leden 22, 200916 r Konkrétně značně v nepohodě. co se chlapi děje?? nejdřív Jery a teď ty Spidi jasny jasny to víš, každej večer nám tady děláš chutě, tak si z někoho musíme brát inspiračku
Leden 22, 200916 r co se chlapi děje?? nejdřív Jery a teď ty Spidito víš, každej večer nám tady děláš chutě, tak si z někoho musíme brát inspiračku tak to je v poradku - kazdej vecer ne.... jen obcas... treba dnes mozna opet nepujdu nikam....(mozna)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.