Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Těžko říct, patrně důsledek špatného vývoje událostí. No stojí za prt všude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak to je v poradku - kazdej vecer ne.... jen obcas... treba dnes mozna opet nepujdu nikam....(mozna) tak tohle si taky říkám každý pátek a v sobotu. a zatím mi to moc nevychází. snad zítra to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nazdárek přátelé ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nazdárek přátelé ! Jery tobě ahoj na přivítanou a všem zdar, odcházím domko, už mě to tu dneska neba. zastavím se večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nazdárek přátelé ! a kdo to prisel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ahoj Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) To ten problemovy hrisnik prisel ... caues jak se Vam vede ? Editováno: 22. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 U mě super !!! Zítra jedu na 99% na weelet tak to nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak to je fajn kampak vyrazis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Kouknout se do Čech na weekend !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jo vikend nekde pryc by mi tez bodl : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To je mě jasný !!! Proto taky jedu někam do klídku abych z toho co je doma vypadl aspoň na chvílu pryč !!! Nejlepší by pro mě bylo jet na metr do lázní jenže není sponzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Apropo : Nebyl jsi někdy v aquaparku Tropikana ve Wisle ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To je mě jasný !!! Proto taky jedu někam do klídku abych z toho co je doma vypadl aspoň na chvílu pryč !!! Nejlepší by pro mě bylo jet na metr do lázní jenže není sponzor jasny,,, presne taky bych posledni dobou potreboval voraz ,ale tak snad to nekdy vyjde,lazne by byly vpohode .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 čest já ještě makám..a budu dneska tak do 23:00 v práci..pěkná vyhlídka co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To nezní zrovna moc dobře těch 23:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ahoj lidi...to byl zase den...celej den jsem skoro nic nejedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tos tu měl být přes poledne !!! Tady se jedlo, pilo, hodovalo - teda jenom někteří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Chlapi nema nekdo zajem o GB Jaguara xj6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nechceš tím říct že jsi zase byl sponzorem pomáhat a chránit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tos tu měl být přes poledne !!! Tady se jedlo, pilo, hodovalo - teda jenom někteří presne tak!! tak uz jsem doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 já přemýšlím co si dát k věčeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nechceš tím říct že jsi zase byl sponzorem pomáhat a chránit !!! nene ,nastesti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 já přemýšlím co si dát k věčeři Dej si dva škopky a je to !!! Jeronymo - to doufám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ted uz si zadnou dasli podobnou situaci dovolit nemuzu ... Bez ridicaku jak bez nohy.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.