Leden 22, 200916 r Autor Těžko říct, patrně důsledek špatného vývoje událostí. No stojí za prt všude .
Leden 22, 200916 r tak to je v poradku - kazdej vecer ne.... jen obcas... treba dnes mozna opet nepujdu nikam....(mozna) tak tohle si taky říkám každý pátek a v sobotu. a zatím mi to moc nevychází. snad zítra to vyjde
Leden 22, 200916 r Nazdárek přátelé ! Jery tobě ahoj na přivítanou a všem zdar, odcházím domko, už mě to tu dneska neba. zastavím se večer
Leden 22, 200916 r To ten problemovy hrisnik prisel ... caues jak se Vam vede ? Upraveno Leden 22, 200916 r od Jeronymo
Leden 22, 200916 r Autor To je mě jasný !!! Proto taky jedu někam do klídku abych z toho co je doma vypadl aspoň na chvílu pryč !!! Nejlepší by pro mě bylo jet na metr do lázní jenže není sponzor
Leden 22, 200916 r To je mě jasný !!! Proto taky jedu někam do klídku abych z toho co je doma vypadl aspoň na chvílu pryč !!! Nejlepší by pro mě bylo jet na metr do lázní jenže není sponzor jasny,,, presne taky bych posledni dobou potreboval voraz ,ale tak snad to nekdy vyjde,lazne by byly vpohode ..
Leden 22, 200916 r Autor Tos tu měl být přes poledne !!! Tady se jedlo, pilo, hodovalo - teda jenom někteří
Leden 22, 200916 r Tos tu měl být přes poledne !!! Tady se jedlo, pilo, hodovalo - teda jenom někteří presne tak!! tak uz jsem doma...
Leden 22, 200916 r Nechceš tím říct že jsi zase byl sponzorem pomáhat a chránit !!! nene ,nastesti ...
Leden 22, 200916 r Autor já přemýšlím co si dát k věčeři Dej si dva škopky a je to !!! Jeronymo - to doufám !!!
Leden 22, 200916 r Ted uz si zadnou dasli podobnou situaci dovolit nemuzu ... Bez ridicaku jak bez nohy..,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.