Leden 5, 200916 r Ahoj kucí tak teda ráno cesta do Praglu byla výborná, auta jeli max 60, ale slušní řidiči, nikdo si nechtěl stavět sněhuláky v příkopě
Leden 5, 200916 r jj je to fak peklo rano tak 15 minut do garaze a pak uz jsem se pekne klouzallllll : prahy a zadni naraznik zase zalepeny od snehu takze doufam ze to odpoledne sundam wapkou
Leden 5, 200916 r taky jsem krasne doklouzal do prace a na parkovisti jsem uz ochotne testoval funkcnost rucky lidi si mysleli, ze neumim jezdit :D
Leden 5, 200916 r tjo, tak to já jsem poctivej a auto celý komplet vometám od sněhu a přední okno vždy odrbat od námrazy škrabkou a jestli bude pořád kydat, tak večer jedu na noční Mimoňský letiště
Leden 5, 200916 r v hoškovicích se musí platita mimon je strašně veliká no aby ses tam právě neztratil
Leden 5, 200916 r v hoškovicích se musí platita mimon je strašně veliká v hoskovicich jsem nikdy neplatil - teda jezdil jsem zezadu - kdyz byla brana "nahore"
Leden 5, 200916 r prosim te co bys s autem co nejede a ma vic jak metrovy presahy chtel delat za voloviny a jeste predokolka, kdyby to byl aspon vsehrab nebo prdel hrab. Na ten tvuj zelenej vergl ti staci rozhnuty parkoviste a brecka. Upraveno Leden 5, 200916 r od Ol@f
Leden 5, 200916 r v Mimoňi to bude určitě parádička olaf: já vím, e je to krám, ale na zimu to snad stačí ne
Leden 5, 200916 r na nejaky hracicky asi jo ale po te co jsme mel moznost s e46 320 na snehu tak jako no comment.
Leden 5, 200916 r odpoledne ukáže ale vidím to, že tak za hodinku vyrazím ven, tohle prostě nevydržím, je to silnější než já, jen ať kydá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.