O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 zdar chalani! tak pocasi blbne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ahoj kucí tak teda ráno cesta do Praglu byla výborná, auta jeli max 60, ale slušní řidiči, nikdo si nechtěl stavět sněhuláky v příkopě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jj je to fak peklo rano tak 15 minut do garaze a pak uz jsem se pekne klouzallllll : prahy a zadni naraznik zase zalepeny od snehu takze doufam ze to odpoledne sundam wapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 taky jsem krasne doklouzal do prace a na parkovisti jsem uz ochotne testoval funkcnost rucky lidi si mysleli, ze neumim jezdit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tjo, tak to já jsem poctivej a auto celý komplet vometám od sněhu a přední okno vždy odrbat od námrazy škrabkou a jestli bude pořád kydat, tak večer jedu na noční Mimoňský letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jj taky o te Mimoni premyslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 a nestacilo by hradiste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 dobrý den přeji přátelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ahoj Petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 pro Boleslávaky je dobrý i letiště v Kněžmostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 pro Boleslávaky je dobrý i letiště v Kněžmostě Zdarek! a nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 v hoškovicích se musí platit a mimon je strašně veliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 v hoškovicích se musí platita mimon je strašně veliká no aby ses tam právě neztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 v hoškovicích se musí platita mimon je strašně veliká v hoskovicich jsem nikdy neplatil - teda jezdil jsem zezadu - kdyz byla brana "nahore" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak pak jedine pred liedl v Kosmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Bré ránko všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jenže na těch parkovištích bude uklizeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 a vi nekdo jak to tam vypada?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) prosim te co bys s autem co nejede a ma vic jak metrovy presahy chtel delat za voloviny a jeste predokolka, kdyby to byl aspon vsehrab nebo prdel hrab. Na ten tvuj zelenej vergl ti staci rozhnuty parkoviste a brecka. Editováno: 5. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 v Mimoňi to bude určitě parádička olaf: já vím, e je to krám, ale na zimu to snad stačí ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 na nejaky hracicky asi jo ale po te co jsme mel moznost s e46 320 na snehu tak jako no comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 a snezi a snezi.... neni mozny toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 a ty pojedes Tome?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 odpoledne ukáže ale vidím to, že tak za hodinku vyrazím ven, tohle prostě nevydržím, je to silnější než já, jen ať kydá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 v Praze taky porad pada a pada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.