Leden 22, 200916 r Jeronymo: No tak to budu drzet palec aby to proslo O pocasi ani nemluv. V Praze zadny snih a docela teplo pres den ale D1 na snehu a snezilo a Tlumacov taky pod snehem... fuj
Leden 22, 200916 r No nebyla jsem dneska v praci takze uz doma. Jinak bych v tuhle dobu teprve koncila čus skoro pražando, takhle se flákat
Leden 22, 200916 r a co to bude?? no bude v alejich.... ja slavim narozky a prida se mnoho dobrych picu jdeme nejdriv na hokej pak je zamluvena putika a potom.........
Leden 22, 200916 r Ovidius: No nebyla jsem dneska v praci takze uz doma. Jinak bych v tuhle dobu teprve koncila jooo tak to je pogoda
Leden 22, 200916 r tak to je mi úplně jasný malinko no do extremu nepujdem ale .... nikdky nerikej nikdy.......
Leden 22, 200916 r Standis: Neflakala jsem se ... byli jsme se podivat do vyroby nasi firmy a nemelo to chybku
Leden 22, 200916 r Ovidius: No a vstavani v 5 rano takze docela masakr zvlast pro me kdyz jsem sla spat az kolem 1 hodiny. Ale jsem plna zazitku
Leden 22, 200916 r Ovidius: No a vstavani v 5 rano takze docela masakr zvlast pro me kdyz jsem sla spat az kolem 1 hodiny. Ale jsem plna zazitku tak alespon to beres takhle...
Leden 22, 200916 r Ovidius: No a vstavani v 5 rano takze docela masakr zvlast pro me kdyz jsem sla spat az kolem 1 hodiny. Ale jsem plna zazitku a co jsi tam viděla hezkého
Leden 22, 200916 r no do extremu nepujdem ale .... nikdky nerikej nikdy....... proto jsem tam šoupnul "malinko"
Leden 22, 200916 r proto jsem tam šoupnul "malinko" a nejhorsi na tom vse je ze jdem v sobotu zapijet kamosovo dite.... to bude :feve:
Leden 22, 200916 r Autor Ovidius: No a vstavani v 5 rano takze docela masakr zvlast pro me kdyz jsem sla spat az kolem 1 hodiny. Ale jsem plna zazitku Ahoj CMF Ona taková cesta po D1 je zážitek už sám o sobě, že
Leden 22, 200916 r a co jsi tam viděla hezkého No tak hlavne jak se sijou kombosky ktery prodavame, seznamila jsem se s majitelem firmy a chtela jsem si koupit kalendar s masinama na stenu za 300,- a voni mi ho dali zadarmo takze jsem si dovezla i darecek Kazdopadne vcera coz te asi bude zajimat vic jsem byla s kamaradem, ktery ma firmu na renovaci veteranu a stavi sportovni auta, kouknout u nich na dilne a docela peknej Nissan 350Z slusne prekopanej a takova RSka s odbrzdenyma 301 konikama... mnam mnam Upraveno Leden 22, 200916 r od Cary_mary_fuck
Leden 22, 200916 r Ahoj CMF Ona taková cesta po D1 je zážitek už sám o sobě, že Ahooj no cestu z5 jsem prospala
Leden 22, 200916 r Autor No ještě aby řídila a spala zároveň, ikdyž svodidla jsou od toho aby Tě zase vrátili na druhou stranu, že !!!
Leden 22, 200916 r a nejhorsi na tom vse je ze jdem v sobotu zapijet kamosovo dite.... to bude :feve: tak toho bych se už malinko bál víc No tak hlavne jak se sijou kombosky ktery prodavame, seznamila jsem se s majitelem firmy a chtela jsem si koupit kalendar s masinama na stenu za 300,- a voni mi ho dali zadarmo takze jsem si dovezla i darecek Kazdopadne vcera coz te asi bude zajimat vic jsem byla s kamaradem, ktery ma firmu na renovaci veteranu a stavi sportovni auta, kouknout u nich na dilne a docela peknej Nissan 350Z slusne prekopanej a takova RSka s odbrzdenyma 301 konikama... mnam mnam tak to byla hezká návštěva. to musela být krása, podívat se na veterány a pak i na přestavbu aut, tiše závidím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.