Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jeronymo: No tak to budu drzet palec aby to proslo :D O pocasi ani nemluv. V Praze zadny snih a docela teplo pres den ale D1 na snehu a snezilo a Tlumacov taky pod snehem... fuj :(

No nebyla jsem dneska v praci takze uz doma. Jinak bych v tuhle dobu teprve koncila :)

čus skoro pražando, takhle se flákat ;)

a co to bude??

no bude v alejich.... ja slavim narozky a prida se mnoho dobrych picu :) jdeme nejdriv na hokej pak je zamluvena putika a potom......... :palec2:lol

Ovidius: No nebyla jsem dneska v praci takze uz doma. Jinak bych v tuhle dobu teprve koncila :)

jooo tak to je pogoda :)

tak to je mi úplně jasný :ble malinko

no do extremu nepujdem ale .... nikdky nerikej nikdy....... lol

Standis: Neflakala jsem se ... byli jsme se podivat do vyroby nasi firmy a nemelo to chybku :)

jooo tak to je pogoda :)

Az na ty 3 hodiny cesty tam a 3 z5 :(

Az na ty 3 hodiny cesty tam a 3 z5 :(

jo to je hnus

Ovidius: No a vstavani v 5 rano takze docela masakr zvlast pro me kdyz jsem sla spat az kolem 1 hodiny. Ale jsem plna zazitku :D

Ovidius: No a vstavani v 5 rano takze docela masakr zvlast pro me kdyz jsem sla spat az kolem 1 hodiny. Ale jsem plna zazitku :D

tak alespon to beres takhle... :)

a co jsi tam viděla hezkého

no do extremu nepujdem ale .... nikdky nerikej nikdy....... lol

proto jsem tam šoupnul "malinko"

Jdu do hospody...všechno mě sere! Držte mi palce...

proto jsem tam šoupnul "malinko"

a nejhorsi na tom vse je ze jdem v sobotu zapijet kamosovo dite.... lol to bude :feve: :feve:

• Autor

Ahoj CMF :palec2:

Ona taková cesta po D1 je zážitek už sám o sobě, že ;)

a co jsi tam viděla hezkého

No tak hlavne jak se sijou kombosky ktery prodavame, seznamila jsem se s majitelem firmy a chtela jsem si koupit kalendar s masinama na stenu za 300,- a voni mi ho dali zadarmo takze jsem si dovezla i darecek :D Kazdopadne vcera coz te asi bude zajimat vic jsem byla s kamaradem, ktery ma firmu na renovaci veteranu a stavi sportovni auta, kouknout u nich na dilne a docela peknej Nissan 350Z slusne prekopanej a takova RSka s odbrzdenyma 301 konikama... mnam mnam :)

Upraveno od Cary_mary_fuck

Tak jaká pánové,kdo dneska razí na bíra?

Ahoj CMF :palec2:

Ona taková cesta po D1 je zážitek už sám o sobě, že ;)

Ahooj no cestu z5 jsem prospala :D

• Autor

Buď ráda !!! - to já teda zítra nemůžu ;)

Buď ráda !!! - to já teda zítra nemůžu ;)

Ja jsem neridila takze mi to bylo fuk :D

• Autor

No ještě aby řídila a spala zároveň, ikdyž svodidla jsou od toho aby Tě zase vrátili na druhou stranu, že !!!

Tak jaká pánové,kdo dneska razí na bíra?

sel bych ale nemam s kym... :(

sel bych ale nemam s kym... :(

Sakra to jsme na tom stejne :feve:

Sakra to jsme na tom stejne :feve:

prijed :):palec2:

a nejhorsi na tom vse je ze jdem v sobotu zapijet kamosovo dite.... lol to bude :feve: :feve:

tak toho bych se už malinko bál víc

No tak hlavne jak se sijou kombosky ktery prodavame, seznamila jsem se s majitelem firmy a chtela jsem si koupit kalendar s masinama na stenu za 300,- a voni mi ho dali zadarmo takze jsem si dovezla i darecek :D Kazdopadne vcera coz te asi bude zajimat vic jsem byla s kamaradem, ktery ma firmu na renovaci veteranu a stavi sportovni auta, kouknout u nich na dilne a docela peknej Nissan 350Z slusne prekopanej a takova RSka s odbrzdenyma 301 konikama... mnam mnam :)

tak to byla hezká návštěva.

to musela být krása, podívat se na veterány a pak i na přestavbu aut, tiše závidím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.