Leden 22, 200916 r No ještě aby řídila a spala zároveň, ikdyž svodidla jsou od toho aby Tě zase vrátili na druhou stranu, že !!!
Leden 22, 200916 r Autor Já už to vidím že až se někde potkáme, tak na ten škopek zase nepudeme páč nebude čas !!!
Leden 22, 200916 r Já už to vidím že až se někde potkáme, tak na ten škopek zase nepudeme páč nebude čas !!! nemaluj certa na zed
Leden 22, 200916 r Standis: Koukni do galerie HF: Pokud to bylo na me tak my jsme v tom Brne byli akorat na otocku. Vyhodili jsme tam akorat veci na brnenske pobocce a frceli smer PHA
Leden 22, 200916 r a domů pujdu pěšky kam by jsi chodil, do rána času dost a pak už jezdí vlaky nebo autobusy
Leden 22, 200916 r kam by jsi chodil, do rána času dost a pak už jezdí vlaky nebo autobusy to je fakt,ale zejtra musím trochu fungovat
Leden 22, 200916 r Dneska mam chut na jedno,,neskutecnou ,ale nechce se mi do toho pocasi... :/ gak si skoč pro jedno a dej si ho doma
Leden 22, 200916 r Standis: No docela mi tekly zgryndy kdyz jsem jim to tam prochazela... s nekteryma autama si fakt pekne vyhrali.
Leden 22, 200916 r Standis: No docela mi tekly zgryndy kdyz jsem jim to tam prochazela... s nekteryma autama si fakt pekne vyhrali. tak to každopádně veřím
Leden 22, 200916 r custe vseci okolo. Jery...skoda ze nemam na tebe fon...byl jsem dneska v tve visce a premysle kde tam asi bydlis
Leden 22, 200916 r gak si skoč pro jedno a dej si ho doma nene,,uz jsem sehnal partyju tak za cirka 30 minut vyrazim )) juchů
Leden 22, 200916 r nene,,uz jsem sehnal partyju tak za cirka 30 minut vyrazim )) juchů jej ty se mas...
Leden 22, 200916 r custe vseci okolo.Jery...skoda ze nemam na tebe fon...byl jsem dneska v tve visce a premysle kde tam asi bydlis No zdar ... dneska jsem byl mimo taky by to neklaplo ,ale urcite to napravime ...
Leden 22, 200916 r nene,,uz jsem sehnal partyju tak za cirka 30 minut vyrazim )) juchů taky řešení, jen tak dále chlapci
Leden 22, 200916 r a kde tak caaa je tve doupe nejaky vetsi zachytny bod Byvala tesla ,restaurace napoleon ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.