Leden 22, 200916 r tak to znam.... tam obcas jezdim...dneska jsem to sinul smer chata Koziniec. Reknu ti,ale mate tam desny provoz. Upraveno Leden 22, 200916 r od maros
Leden 22, 200916 r tak to znam.... tam obcas jezdim...dneskajsem to sinul smer chata Koziniec Doprkna vidis,,to je kousicek J,provoz je silenej ... Spid'ul ,,, sakra ... dáme jedno ? Upraveno Leden 22, 200916 r od Jeronymo
Leden 22, 200916 r Ne ne, ještě chvíli vydržím a pak si zase půjdu lehnout. Spidi takhle to prece nejde dopr*ele.,... kdyby alespon clovek vedel ,trosku,,vo co go? ale takhle je to nanic....,
Leden 22, 200916 r Doprkna vidis,,to je kousicek J,provoz je silenej ...Spid'ul ,,, sakra ... dáme jedno ? V lete se tam budu muset vic protahnout a i do Gut bych chtel....ale kdo vi jak to vse bude.
Leden 22, 200916 r Prozatím to jde ,ale jak to čtu jakéj mají problém se životem Spidi a Jero tak se mi smutno.
Leden 22, 200916 r Autor Nazdar chlapi jak to jde Pohoda, klídek, tabáček !!! To teda čumím kdo nám sem zabloudil
Leden 22, 200916 r Nazdar chlapi jak to jde No zdravicko Ja uz se z toho dostavam ,ale dik. Hlavne Spidul ,aby byl oukej ... Upraveno Leden 22, 200916 r od Jeronymo
Leden 22, 200916 r Třeba udělat zase nejakou sraz panecku ,,srazit se vsichni pekne,,pokecat .... a na snehu
Leden 22, 200916 r Presne tak Mari ... Nic chlapi ,mizim teda na to jedno ,,mejte se tu zatim ,,caues
Leden 22, 200916 r Třeba udělat zase nejakou sraz panecku ,,srazit se vsichni pekne,,pokecat ....Moje řeč , doufám že Badys něco připravuje a jinak se těším na Velikonoční besídku
Leden 22, 200916 r Jero co tak nějakej srázek v Horní Lomné . třeba Salajka,Pod Pralesem nebo Pod Akáty,je to tam vůbec ještě?
Leden 22, 200916 r Autor Moje řeč , doufám že Badys něco připravuje a jinak se těším na Velikonoční besídku Tak kdyby už teď bylo oboje !!! Ta besídka, no to bude zase něco
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.