Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak jsem pojedl kouknu na film a OFF .. Doufám že tím filmem nemyslíš jeden z těch dvou seriálů co teď běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Doufám že tím filmem nemyslíš jeden z těch dvou seriálů co teď běží nene mam na HDD tady v notasu peknou radku tak neco vyberu TV moc nesleduju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Už sem se lek !!! To já mám na PC naladěný buď DANCE rádio nebo Óčko abych neměl zase tak veliký ticho. Na filmy poslední dobou nějak není čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 kokam na Zombies: Den-D přichází -myslel jsem si ze to bude total kravina ale alespon neco.... viz. http://www.csfd.cz/film/221869-zombies-den...ay-of-the-dead/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak podobnej žánr jsem měl doma zakázanej. To by mladej nerozchodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak podobnej žánr jsem měl doma zakázanej. To by mladej nerozchodil cekal jsem slataninu ale cece docela i napinavy a ma to spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak to potom i baví takovej filmeček !!! Jenom co pořeším ten zítřek tak jdu do pelechu. Dneska su tady celej den tak by to už i stačilo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 slusne to tam lita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 No není nad čerstvý maso, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jasny a jeste cerstva krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To je ale vražedná kombinace !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To je ale vražedná kombinace !!! hehe presne na tohle koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dal bych pár škopků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Se. na škopky - tady teče krev !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Se. na škopky - tady teče krev !!! seru na krev .Tady má týct pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak uz to skoncilo - peke pekne .... to budou sny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dal bych pár škopků toz to take bych neco tam poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ... to budou sny A né že budou móc živí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ty vole,člověk myslí na pivo a akorát mi volal kámoš,takže razím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak pošli čísla do sportky ty psichotroniku jeden a jedem napůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ty vole,člověk myslí na pivo a akorát mi volal kámoš,takže razím ty voe no to me po.er - ja myslim od pondelka a govno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak pošli čísla do sportky ty psichotroniku jeden a jedem napůl. nene me z toho neodepisete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dobře, tak na tři půlky A zbytek propijeme společně oba tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dobře, tak na tři půlky A zbytek propijeme společně oba tři tak a ted uz jen vyhrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 No právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.