Leden 22, 200916 r Autor Tak jsem pojedl kouknu na film a OFF .. Doufám že tím filmem nemyslíš jeden z těch dvou seriálů co teď běží
Leden 22, 200916 r Doufám že tím filmem nemyslíš jeden z těch dvou seriálů co teď běží nene mam na HDD tady v notasu peknou radku tak neco vyberu TV moc nesleduju...
Leden 22, 200916 r Autor Už sem se lek !!! To já mám na PC naladěný buď DANCE rádio nebo Óčko abych neměl zase tak veliký ticho. Na filmy poslední dobou nějak není čas
Leden 22, 200916 r kokam na Zombies: Den-D přichází -myslel jsem si ze to bude total kravina ale alespon neco.... viz. http://www.csfd.cz/film/221869-zombies-den...ay-of-the-dead/
Leden 22, 200916 r Tak podobnej žánr jsem měl doma zakázanej. To by mladej nerozchodil cekal jsem slataninu ale cece docela i napinavy a ma to spat
Leden 22, 200916 r Autor Tak to potom i baví takovej filmeček !!! Jenom co pořeším ten zítřek tak jdu do pelechu. Dneska su tady celej den tak by to už i stačilo !!!
Leden 22, 200916 r Ty vole,člověk myslí na pivo a akorát mi volal kámoš,takže razím ty voe no to me po.er - ja myslim od pondelka a govno.....
Leden 22, 200916 r Tak pošli čísla do sportky ty psichotroniku jeden a jedem napůl. nene me z toho neodepisete
Leden 22, 200916 r Dobře, tak na tři půlky A zbytek propijeme společně oba tři tak a ted uz jen vyhrat....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.