Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak jsme byli s kámošem pod věží očumovat Martině zadek, 4 plzíňky a docela je cejtím, cha, čau prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak jsme byli s kámošem pod věží očumovat Martině zadek, 4 plzíňky a docela je cejtím, cha, čau prdi ty voe zdar - myslis tu bloncku s tema balonama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 přesně tak To je martina a vždy jí kouká půl zadku z kalhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 přesně tak To je martina a vždy jí kouká půl zadku z kalhot tak to mas recht taky cumim jak puk - hele a ona je takova netykavka nebo mi jen tak pripada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 od tý doby co jsme jí tam vychlastali zásoby zelený a 23.12. kolem půlnoci loudili další vínka a pivka, tak v pohodě taky jsme tam měli sraz ze školy a nesnáším kuřáky. Tak jsem se s ní dohodnul a salónek vydávala za nekuřácký i když to nebyla pravda a kuřáci chodili hulit ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 od tý doby co jsme jí tam vychlastali zásoby zelený a 23.12. kolem půlnoci loudili další vínka a pivka, tak v pohodě taky jsme tam měli sraz ze školy a nesnáším kuřáky. Tak jsem se s ní dohodnul a salónek vydávala za nekuřácký i když to nebyla pravda a kuřáci chodili hulit ven ty brdo ty jsi miskulin takhle na ni... hele takze ty taky zejtra nebudes vecer v MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 e-e zejtra večer odvézt máti na chajdu a přespím tam, ráno tak nějak až se probudím do práce, odpolko pogratulovat neteři k 12. narozeninám (koupil jsem parádního plyšáka - má je ráda) a hurara do Prahy s Jikrou, lukyskem a čmf na kus řeči do hospody na vá claváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 e-e zejtra večer odvézt máti na chajdu a přespím tam, ráno tak nějak až se probudím do práce, odpolko pogratulovat neteři k 12. narozeninám (koupil jsem parádního plyšáka - má je ráda) a hurara do Prahy s Jikrou, lukyskem a čmf na kus řeči do hospody na václaváku tak to jo... no mi pujdem stadak-vobrazek-koliba tak to bude zase tah.... :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak je tam pozdravuj... a dejte za me neco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 čoveče u vobrázků bylo teď dost lidí, sem koukal no doufám, že to klapne a prdi tam dojdou do hodpody dám max hned z kraje pivko nebo něco a pak detox, cesta domu daleká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tome máš SZ a očekávám podobnou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ty voe njn s tim autem a pivem to je pruuuuser a polovicni zabava jinak mi mame reserfe na 20:00 u vobrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no nic tak to balim at se poradne vyspim a zejtra muzem trojcit v ulicich do rana ... -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi: dobrou a zítra večer pořádně zlobit, jako čert luky: jdu na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Cože se zítra jdeš - zlomit jako čert !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi bude zítre zlobit, já ne, musím do worku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no nic tak to balim at se poradne vyspim a zejtra muzem trojcit v ulicich do rana ... Dobrou pane !!! Mě se skrz naše zdravotnictví posunul zítřejší weelet na do bu neurčenou ale to vůbec nevadí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi bude zítre zlobit, já ne, musím do worku Tak to abych šel do pelechu a hned od rána Vás tady zase psychicky podporoval !!! Jenže to stejně nehrozí abych byl tak brzo vzhůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jasan tak zdarek - zejtra pres den tu jeste budu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jo a taky jsem zapoměl, že jsem dnes v hypru objevil lahev s názvem rumový pralinky od božího božkova, sem si nalil půdecák a není to špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hele bobiku ty mi muzes napsat pod fotku neco jinyho nez ten standart? ted tam mam toho mistra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jo a taky jsem zapoměl, že jsem dnes v hypru objevil lahev s názvem rumový pralinky od božího božkova, sem si nalil půdecák a není to špatný :smich: ojojoj ty si cert! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi: já už nad tím přemýšlím od včera, co ti tam napsat, není to jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ovi: já už nad tím přemýšlím od včera, co ti tam napsat, není to jen tak to je celkem fuk jen kdyz to nebude standart ... rumova vila treba? .... celkem sumak... ikdyz treba tu je lepsi exprt na RUM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 rumovej vílák je luke neboj, něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.