Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak jsme byli s kámošem pod věží očumovat Martině zadek, 4 plzíňky a docela je cejtím, cha, čau prdi

Tak jsme byli s kámošem pod věží očumovat Martině zadek, 4 plzíňky a docela je cejtím, cha, čau prdi

ty voe zdar - myslis tu bloncku s tema balonama? :)

přesně tak :) To je martina a vždy jí kouká půl zadku z kalhot :D

přesně tak :) To je martina a vždy jí kouká půl zadku z kalhot :D

tak to mas recht :) taky cumim jak puk - hele a ona je takova netykavka nebo mi jen tak pripada?

od tý doby co jsme jí tam vychlastali zásoby zelený a 23.12. kolem půlnoci loudili další vínka a pivka, tak v pohodě :)

taky jsme tam měli sraz ze školy a nesnáším kuřáky. Tak jsem se s ní dohodnul a salónek vydávala za nekuřácký i když to nebyla pravda a kuřáci chodili hulit ven :D

od tý doby co jsme jí tam vychlastali zásoby zelený a 23.12. kolem půlnoci loudili další vínka a pivka, tak v pohodě :)

taky jsme tam měli sraz ze školy a nesnáším kuřáky. Tak jsem se s ní dohodnul a salónek vydávala za nekuřácký i když to nebyla pravda a kuřáci chodili hulit ven :D

ty brdo ty jsi miskulin :) takhle na ni... :) hele takze ty taky zejtra nebudes vecer v MB ?

e-e zejtra večer odvézt máti na chajdu a přespím tam, ráno tak nějak až se probudím do práce, odpolko pogratulovat neteři k 12. narozeninám (koupil jsem parádního plyšáka - má je ráda) a hurara do Prahy s Jikrou, lukyskem a čmf na kus řeči do hospody na vá

claváku :)

e-e zejtra večer odvézt máti na chajdu a přespím tam, ráno tak nějak až se probudím do práce, odpolko pogratulovat neteři k 12. narozeninám (koupil jsem parádního plyšáka - má je ráda) a hurara do Prahy s Jikrou, lukyskem a čmf na kus řeči do hospody na vá

claváku :)

tak to jo... no mi pujdem stadak-vobrazek-koliba tak to bude zase tah.... :feve: :feve:

tak je tam pozdravuj... a dejte za me neco....

čoveče u vobrázků bylo teď dost lidí, sem koukal :)

no doufám, že to klapne a prdi tam dojdou do hodpody :)

dám max hned z kraje pivko nebo něco a pak detox, cesta domu daleká :)

Tome máš SZ a očekávám podobnou odpoved

ty voe njn s tim autem a pivem to je pruuuuser a polovicni zabava :)

jinak mi mame reserfe na 20:00 u vobrazu :)

no nic tak to balim at se poradne vyspim :) a zejtra muzem trojcit v ulicich do rana ... -_- -_- -_- -_- -_- -_-

ovi: dobrou a zítra večer pořádně zlobit, jako čert :D

luky: jdu na SZ :)

• Autor

Cože se zítra jdeš - zlomit jako čert !!! :kol-29:

ovi bude zítre zlobit, já ne, musím do worku :)

• Autor
no nic tak to balim at se poradne vyspim :) a zejtra muzem trojcit v ulicich do rana ... -_--_-

Dobrou pane !!!

Mě se skrz naše zdravotnictví posunul zítřejší weelet na do bu neurčenou ale to vůbec nevadí !!!

• Autor
ovi bude zítre zlobit, já ne, musím do worku :)

Tak to abych šel do pelechu a hned od rána Vás tady zase psychicky podporoval !!!

Jenže to stejně nehrozí abych byl tak brzo vzhůru lol

jasan tak zdarek - zejtra pres den tu jeste budu.. :)

jo a taky jsem zapoměl, že jsem dnes v hypru objevil lahev s názvem rumový pralinky od božího božkova, sem si nalil půdecák a není to špatný :)

hele bobiku ty mi muzes napsat pod fotku neco jinyho nez ten standart? ted tam mam toho mistra...

jo a taky jsem zapoměl, že jsem dnes v hypru objevil lahev s názvem rumový pralinky od božího božkova, sem si nalil půdecák a není to špatný :)

:smich: :smich: :smich: ojojoj ty si cert!

ovi: já už nad tím přemýšlím od včera, co ti tam napsat, není to jen tak :)

ovi: já už nad tím přemýšlím od včera, co ti tam napsat, není to jen tak :)

to je celkem fuk jen kdyz to nebude standart ... :) rumova vila treba? .... celkem sumak... ikdyz treba tu je lepsi exprt na RUM :)

rumovej vílák je luke :D

neboj, něco bude

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.