O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 rumovej vílák je luke neboj, něco bude OK dik takze ted uz to balim takze cest a zejtra pres den... Lukeho jsem potkalv tejdnu pod vezi a pred 2 tejdnama na kolibe ... pockejte az vytahnu z mob. fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 motal se nějak moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 motal se nějak moc? no byl namotanej jak prase - myslim teda pze ja byl taky jak prase lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Jero co tak nějakej srázek v Horní Lomné . třeba Salajka,Pod Pralesem nebo Pod Akáty,je to tam vůbec ještě? Vidis ,ze ani nevim ,,,Uz jsem tam pekne dlouho nebyl,ale v nedeli mame jet s partickou na hory tak to zkusim pozjistovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak ,dve minutky do pulnoci ,,, valim spat .Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Jak spat ?!? Je pátek tak do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no a já už dorazil z rachoty a tady se už chrápe..to je mi teda hospoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Já ne !!! Zítra nikam nejedu tak se mě ještě nechce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hmm zato já jdu do sprchy taky padnu na kutě..mám toho po celém dni u kompu jako buchet..tak dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To se nedivím. Já to mět každej den v práci, tak bych u toho doma potom asi taky dlouho neseděl Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak se z toho dneska vyklubal jeste spickovej vecer :palec2: V nálevně slavil jeden cápek narozky a tak jsme se dočkali i celkem pěknýho striptýzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 A pak že jdu jenom na škopek !!! Jó není nad to být ve správný čas na správným místě, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 proběhlo jen 5 škopků,ráno totiž musím fungovat.Jinak slečny na striptýzek byly 2 a docela šikovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Jak tak koukám, tak přicházím o hodně když nechodím nikam na škopek. Jenže ono u nás na dědině to stejně až tak daleko nikdy nezajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Ovidiusi, kamaráde, hospodáři, tož přeju Ti všeho nej... k tým Tvým 27.narozeninám a pořádně to oslav když je ještě ke všemu dneska pátek !!! Editováno: 23. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Dobré páteční ránko ! Taky se přidám .....''OVI'' všechno nej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ajó, kluku ušatá. Vše nej -_- a večer to pořádně roztoč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jeee cus panove!!! diky vsem- za kazdyho si dam panaka snad to zvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 nazdarek vseci, jsem zpet po kratsi odmlce zavinene trochou starosti a vetsim mnozstvim prace. Heee Ovidius ma dneska narozeniny, a my mame prani jediny - PORADNEEEE SE VOZEERRR PANE chlape ty ses stejne mladej jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 diky vase prani bude vyslyseno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jj Michale vse nej nej a hlavne dnes opatrne :-) znas se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 chlape ty ses stejne mladej jako ja jo to vis sme jeste mlady pionyrky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.