Leden 22, 200916 r rumovej vílák je luke neboj, něco bude OK dik takze ted uz to balim takze cest a zejtra pres den... Lukeho jsem potkalv tejdnu pod vezi a pred 2 tejdnama na kolibe ... pockejte az vytahnu z mob. fotku
Leden 22, 200916 r motal se nějak moc? no byl namotanej jak prase - myslim teda pze ja byl taky jak prase lol
Leden 22, 200916 r Jero co tak nějakej srázek v Horní Lomné . třeba Salajka,Pod Pralesem nebo Pod Akáty,je to tam vůbec ještě? Vidis ,ze ani nevim ,,,Uz jsem tam pekne dlouho nebyl,ale v nedeli mame jet s partickou na hory tak to zkusim pozjistovat
Leden 22, 200916 r hmm zato já jdu do sprchy taky padnu na kutě..mám toho po celém dni u kompu jako buchet..tak dobrou..
Leden 22, 200916 r Autor To se nedivím. Já to mět každej den v práci, tak bych u toho doma potom asi taky dlouho neseděl Dobrou
Leden 22, 200916 r Tak se z toho dneska vyklubal jeste spickovej vecer :palec2: V nálevně slavil jeden cápek narozky a tak jsme se dočkali i celkem pěknýho striptýzku
Leden 22, 200916 r Autor A pak že jdu jenom na škopek !!! Jó není nad to být ve správný čas na správným místě, že
Leden 22, 200916 r proběhlo jen 5 škopků,ráno totiž musím fungovat.Jinak slečny na striptýzek byly 2 a docela šikovný
Leden 22, 200916 r Autor Jak tak koukám, tak přicházím o hodně když nechodím nikam na škopek. Jenže ono u nás na dědině to stejně až tak daleko nikdy nezajde
Leden 23, 200916 r Autor Ovidiusi, kamaráde, hospodáři, tož přeju Ti všeho nej... k tým Tvým 27.narozeninám a pořádně to oslav když je ještě ke všemu dneska pátek !!! Upraveno Leden 23, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 23, 200916 r nazdarek vseci, jsem zpet po kratsi odmlce zavinene trochou starosti a vetsim mnozstvim prace. Heee Ovidius ma dneska narozeniny, a my mame prani jediny - PORADNEEEE SE VOZEERRR PANE chlape ty ses stejne mladej jako ja
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.