Leden 23, 200916 r jj Michale vse nej nej a hlavne dnes opatrne :-) znas se hehe znam ale neboj dnes te nebudu mit po me pravici ani levici takze to snad ukociruju...
Leden 23, 200916 r tak bezim do shopu pro sampano...at to je v praci sviznejsi a zabavnejsi takhle pri patku...
Leden 23, 200916 r Autor To měl ale selhalo naše zdravotnictví tak jsme to přesunuli na dobu zatím neurčenou. Holt to budu muset přežít doma.
Leden 23, 200916 r Autor aha. Tak to chce nahradni plan. V poledne razím do Brna tak se uvidí. Každopádně na dnešní odpoledne už mám co dělat ale ještě weekend
Leden 23, 200916 r Tak jeste hodinku a razim pracovat ... To zas bude vecir ,plny unavy a alkoholu ,skvela kombinace.. Spid'ul cau ! Upraveno Leden 23, 200916 r od Jeronymo
Leden 23, 200916 r nazdar Spidaku, to je konstatovani ze se mas uplne nejlip co to jde nebo se stalo neco nemyleho ? Co ta ikonka v podpisu ?
Leden 23, 200916 r Ovi, vše nej nej nej k narozeninám a hodně zdraví, štestí a lásky !!! chlape moc ti diky!!!!
Leden 23, 200916 r Autor Ahoj pane, líp už asi nebude... To sem si taky říkal a dycky se něco lepšího našlo. A kdyby náhodou ne, tak Leden pomale končí a jarní beseda se blíží a blíží
Leden 23, 200916 r Autor Tak jeste hodinku a razim pracovat ... To zas bude vecir ,plny unavy a alkoholu ,skvela kombinace.. ... Další to likvidátor jater
Leden 23, 200916 r Autor hosi sem pekne kouslel v prace Taky chlemtat bublinky takhle po ránu Ale zase je to jednou za rok, že
Leden 23, 200916 r ovi: ty hovadko doufam ze dneska necha auto u kancelare a pujdes po svejch neboj trochu sem to cekal z predchozich let tak jsem se nechal rano hodit kolegou a auto mam doma zamceny ve vyhrate garazi
Leden 23, 200916 r To sem si taky říkal a dycky se něco lepšího našlo. A kdyby náhodou ne, tak Leden pomale končí a jarní beseda se blíží a blíží Tam já nejspíš nepojedu
Leden 23, 200916 r Autor Tam já nejspíš nepojedu Ještě uvidíš !!! To ještě poměrně daleko a nikdo nevíme co bude. Taky tam móóóc chci, ale když to nepude tak taky nic nenadělám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.