Leden 23, 200916 r Další to likvidátor jater ... no ,ale jr to panecku poznat , jeste pred rokem jsem mel brisko jak Bred dneska uz je paradne vypracovany ,akorat mi z toho nevysla vanocka,ale bochnik
Leden 23, 200916 r Ještě uvidíš !!! To ještě poměrně daleko a nikdo nevíme co bude. Taky tam móóóc chci, ale když to nepude tak taky nic nenadělám Třeba mě vše přebolí a pojedu, je to fakt ještě daleko...
Leden 23, 200916 r Autor ... no ,ale jr to panecku poznat , jeste pred rokem jsem mel brisko jak Bred dneska uz je paradne vypracovany ,akorat mi z toho nevysla vanocka,ale bochnik To chce mět dobrej cvičební program
Leden 23, 200916 r A to je weekend před Tebou Bych Tě chtěl vidět v pondělí poránu hlavne dnes toto a zejtra mame zapijet komosovi dite.... lol krasne volne 2 dny....
Leden 23, 200916 r Autor hlavne dnes toto a zejtra mame zapijet komosovi dite.... krasne volne 2 dny.... a v lihovém kómatu !!! - to bude weekend Ale vůbec nezávidím Tvůj náročnej program
Leden 23, 200916 r a v lihovém kómatu !!! - to bude weekend Ale vůbec nezávidím Tvůj náročnej program hehe proto jsem si ted v tejdnu daval voraz od putik to ted bouchne vse o vejkendu...
Leden 23, 200916 r bejt tvoje jatra jak si beru tenhle weekend dovolenou nebo pristi tyden neschopenku
Leden 23, 200916 r bejt tvoje jatra jak si beru tenhle weekend dovolenou nebo pristi tyden neschopenku sem si rikal taky ale co nadelas...
Leden 23, 200916 r Jenom aby se nevymstila špatná průprava - holt trénovat se musí !!! za tech par let mam neco natrenovano
Leden 23, 200916 r zase na druhou stranu jestli so trenovany tak to bude pro ne takovej mensi maraton
Leden 23, 200916 r To chce mět dobrej cvičební program Jo ,,minuly tyden mi skoncila platnost permanentky ...
Leden 23, 200916 r Autor Jo ,,minuly tyden mi skoncila platnost permanentky ... To sme na tom stejně Je na čase se zaregistrovat jinde !!!
Leden 23, 200916 r Jo ,,minuly tyden mi skoncila platnost permanentky ... :smich: kuva lip bych to neumel popsat..
Leden 23, 200916 r tak už zase pilně makám..ale jsem nějakej ko...naštěstí dneska končím tak ve 4,ale tím můj den teprve začíná....pak trochu cestování..cca 350km a večer zase pracovat..zatímco tady většina koukám bude nasávat
Leden 23, 200916 r Autor tak bobik kam dnes obed? zase ukros? Bobík je dneska nějakej v plně pracovním vytížení že tu ještě nebyl
Leden 23, 200916 r Autor tak už zase pilně makám..ale jsem nějakej ko...naštěstí dneska končím tak ve 4,ale tím můj den teprve začíná....pak trochu cestování..cca 350km a večer zase pracovat..zatímco tady většina koukám bude nasávat Kuwa 350 to jedeš až na Slovensko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.