Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Další to likvidátor jater lol

:D ... no ,ale jr to panecku poznat , jeste pred rokem jsem mel brisko jak Bred :D dneska uz je paradne vypracovany ,akorat mi z toho nevysla vanocka,ale bochnik

Vloženo
Ještě uvidíš !!! To ještě poměrně daleko a nikdo nevíme co bude. Taky tam móóóc chci, ale když to nepude tak taky nic nenadělám ;)

Třeba mě vše přebolí a pojedu, je to fakt ještě daleko...

Vloženo
a v lihovém kómatu !!! - to bude weekend lol

Ale vůbec nezávidím Tvůj náročnej program :palec2:

hehe proto jsem si ted v tejdnu daval voraz od putik :) to ted bouchne vse o vejkendu...

Vloženo

tak už zase pilně makám..ale jsem nějakej ko...naštěstí dneska končím tak ve 4,ale tím můj den teprve začíná....pak trochu cestování..cca 350km a večer zase pracovat..zatímco tady většina koukám bude nasávat :)

Vloženo
tak už zase pilně makám..ale jsem nějakej ko...naštěstí dneska končím tak ve 4,ale tím můj den teprve začíná....pak trochu cestování..cca 350km a večer zase pracovat..zatímco tady většina koukám bude nasávat :)

Kuwa 350 to jedeš až na Slovensko :kuk:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...