Jero Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Další to likvidátor jater ... no ,ale jr to panecku poznat , jeste pred rokem jsem mel brisko jak Bred dneska uz je paradne vypracovany ,akorat mi z toho nevysla vanocka,ale bochnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 presne tak A to je weekend před Tebou Bych Tě chtěl vidět v pondělí poránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ještě uvidíš !!! To ještě poměrně daleko a nikdo nevíme co bude. Taky tam móóóc chci, ale když to nepude tak taky nic nenadělám Třeba mě vše přebolí a pojedu, je to fakt ještě daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ... no ,ale jr to panecku poznat , jeste pred rokem jsem mel brisko jak Bred dneska uz je paradne vypracovany ,akorat mi z toho nevysla vanocka,ale bochnik To chce mět dobrej cvičební program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Třeba mě vše přebolí a pojedu, je to fakt ještě daleko... Né třeba ale musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A to je weekend před Tebou Bych Tě chtěl vidět v pondělí poránu hlavne dnes toto a zejtra mame zapijet komosovi dite.... lol krasne volne 2 dny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 hlavne dnes toto a zejtra mame zapijet komosovi dite.... krasne volne 2 dny.... a v lihovém kómatu !!! - to bude weekend Ale vůbec nezávidím Tvůj náročnej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 a v lihovém kómatu !!! - to bude weekend Ale vůbec nezávidím Tvůj náročnej program hehe proto jsem si ted v tejdnu daval voraz od putik to ted bouchne vse o vejkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jenom aby se nevymstila špatná průprava - holt trénovat se musí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 bejt tvoje jatra jak si beru tenhle weekend dovolenou nebo pristi tyden neschopenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 bejt tvoje jatra jak si beru tenhle weekend dovolenou nebo pristi tyden neschopenku sem si rikal taky ale co nadelas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jenom aby se nevymstila špatná průprava - holt trénovat se musí !!! za tech par let mam neco natrenovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 zase na druhou stranu jestli so trenovany tak to bude pro ne takovej mensi maraton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To chce mět dobrej cvičební program Jo ,,minuly tyden mi skoncila platnost permanentky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Dva dny je opravdu menší A v nedělu bude dohra a dorovnávání hladiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Doprdele mam spozdeni ... mizim ,,zdarec chlapi .,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jo ,,minuly tyden mi skoncila platnost permanentky ... To sme na tom stejně Je na čase se zaregistrovat jinde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jo ,,minuly tyden mi skoncila platnost permanentky ... :smich: kuva lip bych to neumel popsat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Doprdele mam spozdeni ... mizim ,,zdarec chlapi .,,, jo cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak bobik kam dnes obed? zase ukros? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak už zase pilně makám..ale jsem nějakej ko...naštěstí dneska končím tak ve 4,ale tím můj den teprve začíná....pak trochu cestování..cca 350km a večer zase pracovat..zatímco tady většina koukám bude nasávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zdar chlapci, koukám, že je čas oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak bobik kam dnes obed? zase ukros? Bobík je dneska nějakej v plně pracovním vytížení že tu ještě nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ovi: dnes je parádní holanďan s bramborovou kaší u ukrajinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak už zase pilně makám..ale jsem nějakej ko...naštěstí dneska končím tak ve 4,ale tím můj den teprve začíná....pak trochu cestování..cca 350km a večer zase pracovat..zatímco tady většina koukám bude nasávat Kuwa 350 to jedeš až na Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.