Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zdar chlapci, koukám, že je čas oběda Jj. Čas oběda a čas odjet z domova někam za zábavou !!! Loučím se a večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 si to užij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak v to plně věřím Tome !!! Jak je při pátku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 zrovna po obědě, dal bych šlofíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak to bych si taky nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 zrovna po obědě, dal bych šlofíka Tak to já nemožu páč nelze nechat dámu čekat, že !!! Ahoj a né že to večer přepískneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ahoj ve spolek, jsem tu jen na skok, mame v prace nejakou dvoudenní poradu a povím vám děsběs....dnes do 19.00 zítra cca do 15.00...ach jo, už aby bylo zítra odpoledne a ja mohl na chvilku na pracovni povinnosti zapomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ćus Luky, tak to se ti nedivím. mě čeká přístí sobotu od 7 školení řidičů a vypadá to na celý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ovi: dnes je parádní holanďan s bramborovou kaší u ukrajinky tak u me dnes made in china Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 a ted bych si dal dvacet az klidne tricet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 a jaká byla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 no jestli myslis chinu tak jako vzdy vynikajici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 kantonske ryzove nudle s kurecim masem... a jsem prezranej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 no jestli myslis chinu tak jako vzdy vynikajici... samo, že čínu, nebo jsi měl něco jiného??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Kuwa 350 to jedeš až na Slovensko Nee jen jedu z Prahy přes Most domu a pak hrát večer do Liblic..z Liblic ráno do Brandýsa a pak zase domu To je skoro abych si pořídil řidiče:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 samo, že čínu, nebo jsi měl něco jiného??? jeste pivko.... taky ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jeste pivko.... taky ok tak to si myslím,že bylo lepší jak celá čína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nee jen jedu z Prahy přes Most domu a pak hrát večer do Liblic..z Liblic ráno do Brandýsa a pak zase domu To je skoro abych si pořídil řidiče:) liblice jo? To je kousek vedle tý naší vesničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak se Bobajz zastav, mám tam dneska československou disko tak ti tam dám tvojí oblíbenou Duhovou vílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak panove nacina se 2 lahev pro dva lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak panove nacina se 2 lahev pro dva lidi ... To já tady piju Rajec a asi se brzo... víte co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 zítra jdu do práce, takže e-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ty jo,pekna chlastackav praci.Kazdopadne vse nej a poradne to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Já jdu taky pracovat ale až zítra večer do Rakovníka...tak kdybys se chtěl stavit tak dej vědět číslo máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Já pro změnu nepojedu nikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.