Bylzde Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Já pro změnu nepojedu nikam Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak panove jeste hodku a jde se zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ja asi budu dneska hodnej,maximalne skocim na zejdlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak panove cus - chlast vola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zdar a poradne to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jero co tak nějakej srázek v Horní Lomné . třeba Salajka,Pod Pralesem nebo Pod Akáty,je to tam vůbec ještě? Jj porad to tam jeste existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Co takhle udělat mini srázek tam někde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Z me strany neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nikde nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nikde nikdo? Jenom já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tady chcipl pes ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 brej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tady chcipl pes ne? Brej večír !!! Tady asi jo - je pátek !!! Ale chtěl bych vidět Oviho jak vypadá v den svých narozek a v tuhle hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ahoj fšichni, píšu z nooťasu z domů ... Není sice můj, ale je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ahoj Teda húplně sem se lek Je to lepší z klidu domova !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To víš, že jo Brácha už má nárazník i s mračítky u lakoše, snad to v pondělí už bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak to u mě asi letos budou investice do autí 0,- páč mám momentálně jiný zájmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jaký Ladiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Weelety s bejvalou spolužačkou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ti to nějak zachutnalo, to určitě ses nechal nakazit tím Dadačkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To né. Ta už dávno nevypadá na 16. Ale zatím jsem max. spokojenej a už aby bylo jaro !!! Cestou do aquaparku ve Vyškově se moc neprojedu To se pak domluvíme a můžeme někam zajet všichni. Aspoň uvidíš co dělá dítě ve dvou letech a co Tě čeká !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Na to se fakt těším A rád tě vidím a slyším štastnýho pane HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jj Zatím to vypadá že mám na hodně dlouho o zábavu a společnost postaraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No nic. Mizím do pelechu tak dobrou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Taky jdu do pelechu. Brou klucííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.