Leden 5, 200916 r padnul nápad na večer, já osobně uvidím odpoledne za půl hodinky si jdu zablbnoutna nějaký parkoviště, se těším
Leden 5, 200916 r tady porad pada ale bojim se aby nebylo teplo a aby tam neco bylo?? v Praze to nekde drzi a nekde ne
Leden 5, 200916 r tam je vždycky, je tm volný prostranství a fouká tam, takže chladno jestli bude kydat celej den, tak to bude zajímavý, má se ochladit, takže to dobrej tejden minimálně vydrží. olaf: já ti to neometu, budu muset sobě
Leden 5, 200916 r na hovno, jen -1,5°C ale docela to taje u lidlu takovej malinkej okruh a celkově to stálo za pikaču.
Leden 5, 200916 r ty vole taky bych chtel pracovat do pul ctvrty a este si delat placeny prescasy jinak tady v karline pada jak jetel ale je tesne nad nulou... jediny kde sem se vyblbnul bylo ze sem malem nevyjel od baraku na silnici
Leden 5, 200916 r ovi: já byl u lidlu a fakt na nic, taje to jo a jinak už mám první "průser" ve škodovce letos nějak jsem do rozpisky nenapsal šrouby takový a nemůžou v lisovně něco upnout
Leden 5, 200916 r ovi: já byl u lidlu a fakt na nic, taje tojo a jinak už mám první "průser" ve škodovce letos nějak jsem do rozpisky nenapsal šrouby takový a nemůžou v lisovně něco upnout no taje.... je to od soli no... tak to mizi ale letiste je letiste a az to primrzne... ojoj tak to musis dat co nejrychleji premalovat
Leden 5, 200916 r Hoj klucíí, já přemýšlím kde se pojezdit tady u nás v dolině?? Myslím že na parkovišti pod VN u okruhu je taky velikánskej parkáááč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.