Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 hoj ve spolek kua, pojedete do Mimoně jo? kdy, taky bych si zajel zařádit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 padnul nápad na večer, já osobně uvidím odpoledne za půl hodinky si jdu zablbnoutna nějaký parkoviště, se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tady porad pada ale bojim se aby nebylo teplo a aby tam neco bylo?? v Praze to nekde drzi a nekde ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 prej ma kdydat az do vecera. Kuwa kdo mi omete auto az pujdu z hokne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tam je vždycky, je tm volný prostranství a fouká tam, takže chladno jestli bude kydat celej den, tak to bude zajímavý, má se ochladit, takže to dobrej tejden minimálně vydrží. olaf: já ti to neometu, budu muset sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak, ze by jsme tam vyrazili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 kua jen s sebou nemám foťák na kolikátou byste to viděli? v 16h z Bolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak to ja asi dyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 já budu asi do půl 4 v práci, bauraku v kolik to vidíš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ja bych mohl byt v MB kolem 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 že bych si udělal přesčas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 kde delas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) v MB kousek od dálnice Editováno: 5. leden 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 no tak to mas naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 na hovno, jen -1,5°C ale docela to taje u lidlu takovej malinkej okruh a celkově to stálo za pikaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ty vole taky bych chtel pracovat do pul ctvrty a este si delat placeny prescasy jinak tady v karline pada jak jetel ale je tesne nad nulou... jediny kde sem se vyblbnul bylo ze sem malem nevyjel od baraku na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 mám neplacený přesčasy, ale můžu si to pak vybrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 také jsem majitelem volné pracovní doby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 no prave proto se ptam, zde se me ze to moc nedrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak uz litate pred penacem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ovi: já byl u lidlu a fakt na nic, taje to jo a jinak už mám první "průser" ve škodovce letos nějak jsem do rozpisky nenapsal šrouby takový a nemůžou v lisovně něco upnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ovi: já byl u lidlu a fakt na nic, taje tojo a jinak už mám první "průser" ve škodovce letos nějak jsem do rozpisky nenapsal šrouby takový a nemůžou v lisovně něco upnout no taje.... je to od soli no... tak to mizi ale letiste je letiste a az to primrzne... ojoj tak to musis dat co nejrychleji premalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Hoj klucíí, já přemýšlím kde se pojezdit tady u nás v dolině?? Myslím že na parkovišti pod VN u okruhu je taky velikánskej parkáááč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 a co se smeknout dole v Kosmo primo na kruhaci by to taky mohlo klozat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.