Leden 24, 200916 r :smich: kuva lip bych to neumel popsat.. Jo,kdyz jde o tydelty veci ,,jsem starej vtipalek ,, , prave jsem dorazil z podnku a je mi fajnove ,,mozna se objevi permanentka nova _) Dobrou hospodo .)
Leden 24, 200916 r tak jak, válíš se někde?já makám čučím do učení a za chvilku pomažu k našim na obídek
Leden 24, 200916 r tjo, obídek, to až tak ve dvě ve tři objednal jsem si doma buchtičky se šodó, tak se těšíííím sem neměl pár let
Leden 24, 200916 r Tak to u nás budou králičí řízečky s bramborovou kaší. Buchtičky se šodo moc nemusím
Leden 24, 200916 r Zdravim pracujici a studujici....samoze i vegetici neterinky tady hraji hry na PSku,takze tak trosku dohlizim
Leden 24, 200916 r Krásné skoro poledne.Nechce mi dnes někdo uvařit oběd? Jsem nějakej línej Zdarec, tak já oběd vyřešil procházkou k našim
Leden 24, 200916 r To já vím že jseš pořád na obídku u rodiču no jo,aspoň nemusím vařit a mejt nádobí
Leden 24, 200916 r No jo no...pražáci! Vy tam máte roztaženo...a my východočeši máme zataženo...ach jo!
Leden 24, 200916 r Autor No jo no...pražáci! Vy tam máte roztaženo...a my východočeši máme zataženo...ach jo! Přeji dobré už skoro poledne ve spolek A u nás pere oskar jak sviňa !!!
Leden 24, 200916 r Zdarek Spidi. Ne ne..ja nehraju...... teda ne ze bych si nezahral....ale ted hraly ony....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.