Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 :smich: kuva lip bych to neumel popsat.. Jo,kdyz jde o tydelty veci ,,jsem starej vtipalek ,, , prave jsem dorazil z podnku a je mi fajnove ,,mozna se objevi permanentka nova _) Dobrou hospodo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Čágo pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tak jak, válíš se někde? já makám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tak jak, válíš se někde?já makám čučím do učení a za chvilku pomažu k našim na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tjo, obídek, to až tak ve dvě ve tři objednal jsem si doma buchtičky se šodó, tak se těšíííím sem neměl pár let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to u nás budou králičí řízečky s bramborovou kaší. Buchtičky se šodo moc nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zdravim pracujici a studujici....samoze i vegetici neterinky tady hraji hry na PSku,takze tak trosku dohlizim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zdarec,a neni to tak ze ty hrajes a neterinky koukaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Krásné skoro poledne.Nechce mi dnes někdo uvařit oběd? Jsem nějakej línej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Krásné skoro poledne.Nechce mi dnes někdo uvařit oběd? Jsem nějakej línej Zdarec, tak já oběd vyřešil procházkou k našim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To já vím že jseš pořád na obídku u rodiču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Lenivý leden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To já vím že jseš pořád na obídku u rodiču no jo,aspoň nemusím vařit a mejt nádobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nevíte někdo jak je na horách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nevíte někdo jak je na horách? můžu ti říct jak je v Praze.Na hory z okna nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tady prokukuje sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No jo no...pražáci! Vy tam máte roztaženo...a my východočeši máme zataženo...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 www.holidayinfo.cz tady mas prehled o horach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 bry den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Baurak: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No jo no...pražáci! Vy tam máte roztaženo...a my východočeši máme zataženo...ach jo! Přeji dobré už skoro poledne ve spolek A u nás pere oskar jak sviňa !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zdarek Spidi. Ne ne..ja nehraju...... teda ne ze bych si nezahral....ale ted hraly ony.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 u nas je pod mrakem....ale nad 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nemate nekdo toto v MP3 ??? http://pl.youtube.com/watch?v=Twdsb0JHFYI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.