pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to já to mám s mytím docela jasný,bo nemám co mejt A není Ti to Jirko líto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zdravíčko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 ahoj jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jak se vede ? ... Vcera jsem zas trosku slavil tak odpocivam co to jde ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Venku je nádherně a tady každej slaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Panecku ,,dopoledne bylo fajn,,tedko uz je zase pod mrakem tak odpocivam doma,,, Vcera stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 čeče to opravdu neměl....navíc se mi zasekávají stěrače..to asi doma na koleni neopravím co? Levou zadní a max. 10 minut práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak u nás je zatím ještě pořád fajn při pohledu na jih. On odpočinek po prohýřené noci a pro přípravu na tu dnešní je potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jediny co se mi libi je tech 7 nad nulou ... Jeste popremyslim co vecer ) ..mozna zustanu v teple domova .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 já šel spát až v 7 a večer jedu zase hrát..dneska naštěstí nikam daleko..jen Rakovník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak o tom Jero silně pochybuju a Ty tomu taky sám nevěříš že budeš večer doma, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No ,taky si myslim,ze vecer zas budu nekde trajdat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Bylzde: Jakej máš rok výroby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 zdarec panove!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nazdarek tak jak po oslavach, .? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 zdarek pred chvili jsem dorazil dom - a to byly ty narozky.... jsem porad na plech a za chvili mam jet na zaijeni ditete..... sileny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 a jinak vcera uplne jina planeta..... silenstvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jaj ,,tak koukam,ze silene bylo i u vas .))...zapijeni decka bude dobry mazec...,.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 jo u nas svinec .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jero, netušíš, kolik je 35 zlotých na naše kačáky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jero, netušíš, kolik je 35 zlotých na naše kačáky ? Nevim jak je na tom ted kurz,ale cirka neco kolem 250 kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nevim jak je na tom ted kurz,ale cirka neco kolem 250 kč ... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Díky... Vubec neni zaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 zdarek pred chvili jsem dorazil dom - a to byly ty narozky.... jsem porad na plech a za chvili mam jet na zaijeni ditete..... sileny..... Nazdar Ovi Koukám že pořád ještě při vědomí a živej !!! Hodně zdaru při pokračování té včera započaté játra likvidující jízdy !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jero, netušíš, kolik je 35 zlotých na naše kačáky ? 1 polský zlotý = 6,33 českých korun 1 PLN = 6,33 CZK (devizový kurz ČNB - 23. 1. 2009) Se jich potřebuješ zbavit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.