Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj chlapáci.Tak co máte dnes v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 1 polský zlotý = 6,33 českých korun1 PLN = 6,33 CZK (devizový kurz ČNB - 23. 1. 2009) Se jich potřebuješ zbavit ??? Ne, chtěl jsem koupit nějaký díly z PL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to je pak jiná. Já mám v plánu se zajet kouknout do Wisle a ještě někam po cestě když je konečně s kým !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nemate nekdo doma navic dva cerne kryty na predni repra ?... pac mi nejaka dobra duse spolujezdcovic prokopla .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nemate nekdo doma navic dva cerne kryty na predni repra ?... pac mi nejaka dobra duse spolujezdcovic prokopla .., Černý ne, ale šedých mám asi 20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Černý ne, ale šedých mám asi 20... Šede mam prave ted taky,, 3 pary ,akorat problem je v tom,ze ani jeden neni 100% ok, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) Ahoj, dostal jsem na víkend v práci na vyzkoušení auto Nissan Tiida 1,8 a povím Vám že nic moc,čekal jsem od toho víc.... Editováno: 24. leden 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak co sedíš u netu a nezkoušíš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Caues.,, Co bys čekal od hnisanu'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 dneska už dozkoušeno...zítra pokračování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Caues.,, Co bys čekal od hnisanu'' nečekám nic:) ale je tato značka je mým nynějším chlebodárcem tak holt musím o víkendu s tímhle křápem jezdit:) zlatá škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to je pak jiná. Já mám v plánu se zajet kouknout do Wisle a ještě někam po cestě když je konečně s kým !!! Tak pak musis dat reference a zda to za to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Vem CCSku a dojeď do Brna na kafe - rádi Tě tu uvidíme !!! PS Nemáte někdo volnej nějakej barel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nečekám nic:) ale je tato značka je mým nynějším chlebodárcem tak holt musím o víkendu s tímhle křápem jezdit:) zlatá škoda Prodavas Nissany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Vem CCSku a dojeď do Brna na kafe - rádi Tě tu uvidíme !!! PS Nemáte někdo volnej nějakej barel ??? Myslis neco plastoveho na svestky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Pracuju u autorizovaného dealera Nissan. Nissany přímo neprodávám, pracuji v oddělení poprodejních služeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak pak musis dat reference a zda to za to stoji. Co jsem slyšel tak jo. Ale stejně to asi spáchám až BadyS něco vymyslí abychom měli zaplněn weekend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nečekám nic:) ale je tato značka je mým nynějším chlebodárcem tak holt musím o víkendu s tímhle křápem jezdit:) zlatá škoda jasne chapu .Tak hlavne,aby dobre fungoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Myslis neco plastoveho na svestky To né, teď se budou čepovat pohonné hmoty od lukyssekova chlebodárce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jeronymo: funguje a zatím vypadá že i bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To né, teď se budou čepovat pohonné hmoty od lukyssekova chlebodárce hihi, to si nemyslím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To né, teď se budou čepovat pohonné hmoty od lukyssekova chlebodárce Jo,taaaak. Tak to uz vyvaluju dva 200 l sudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 funguje a zatím vypadá že i bude fungovat Tak to je fajn ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 hihi, to si nemyslím:) ale my to vime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 funguje a zatím vypadá že i bude fungovat Tak ho projeď po ofroudové dráze D1 a vem sebou i exBobíka uvidíš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.