Ol@f Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 no puvodne jsem chtel ale odpoledne jsem sel s Niki do nemocnice a slo to pekne spadem, v 6 vecer uz lezela na sale. Ted uz je zpet na pokoji a prej OK ale uz jaksi nemam naladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to mě taky tento weekend překazil špitál . Hlavně aby pak bylo všechno v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 no prej nedoslo ani na srouby takze snad prej 6 - 7 tydnu orteza + berle pak rehabilitace. A to chtela prechlastat Bauraka na besidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to akorát stihne !!! Tam bude mět hóóódně velkou rehabilitaci než obejdete ten rybník no a potom ta žížeň !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Co se stalo? Kdo má zlomenou nohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To je fakt jenz vis jak, nahoda je blbec ji to sundaj ona se ozere tam sebou nekde rizne. Kurwa od malicka lita na lyzich a nic a letos se to zrovna posere. Bediska bude za mesic a pul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 moje lepsi polovicka ma spatne koleno, teda doufejme ze kdyz reknu ze mela tak je to pravda. Operace byla fofr, cca 20 minut zakrok mimo pokoj hodku artroskopie nebo tak nejak se tomu rika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to je taky důvod proč jsem zůstal doma a nejel tam kde jsem měl být . Se musíte hlídat navzájem !!! A besídka - to nevím ale asi kolem velikonoc a to už bude dobrý - musí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No letos je velikonocni pondeli relativne pozde 13.4. coz je teda 11 tydnu to by mohlo vyjit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Uvidíme co, kde a na kdy domluví Vitto a BadyS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Koukám, že hlavní štamgast je z štatlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj Jeronymo - jakej byl večer ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 zdravím všechny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 zdravím všechny.... Nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jaký byl sobotní večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dobré skoro poledne škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jaký byl sobotní večer? Výbornej, požral jsem medikamenty a v devět šup do postele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Spidi: a neni lepší se vyléčit přírodní cestou a vypotit to na cizim těle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Spidi: a neni lepší se vyléčit přírodní cestou a vypotit to na cizim těle? Rozhodně ne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Spidi: tak tam nahraj pořádnou fotku.Vždyt na té kde svářiš neni nic vidět.Sám pan Vittorio se pochlapil a dal tam několik foteček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Vždyt na té kde svářiš neni nic vidět No právě proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Bré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Bré dopoledne Brý den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj Jeronymo - jakej byl večer ?!? Ahoj,,promin ,,nevsiml jsem si te ... Vecer byl v poklidu ztraveny u vinecka ,,zadny veliky roshambo ,pohodicka ve spolecnosti slecen hh, Jinak Bré dopoledne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Brý den... Zdarec Spidi,tak jak je?Uz lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.