jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Zdar, ti šla spotřeba dolů hned po tom co jsem vystoupil,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Hele lidi,neznáte někdo náhodou autobazar Jokr v Brandýse nad Labem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 zdarek ja jsem sel spat vcera v 7:00 a dnes v 5:00 .... jsem uplne vygumovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 čoveče, nějak jsem se uvelebil v sedačce a nechtělo se mi jet rychle, tak jsem dal pomalou jízdu, ale ne žádnou ecorun a hned se mi ta průměrná líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Chlapi! Dal jsem inzerát do bazaru ohlednně LCD TV.Takže kdyby jste potřebovali tak se ozvěte.Mám dobré zkušenosti s LCD televizorama od Samsunga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nazdar pánové ve spolek !!! Hele, Ovi přežil náročnej weekend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 zdarek ja jsem sel spat vcera v 7:00 a dnes v 5:00 .... jsem uplne vygumovanej čeče to jsme šli spát asi spole ne?já šel spát skoro stejně..jen dneska ještě trochu později.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jinak zdravím všechny takhle při nedělním podvečeru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nazdar pánové ve spolek !!!Hele, Ovi přežil náročnej weekend zdarek... jj prezil ale zadna p.del to nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To je mě jasný !!! Takovýto dvě akce hned po sobě to není žádná sranda a pro játra už vůbec né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Chlapi! Dal jsem inzerát do bazaru ohlednně LCD TV.Takže kdyby jste potřebovali tak se ozvěte.Mám dobré zkušenosti s LCD televizorama od Samsunga. Mám osm LCD Samsungáren napojených na kamerový system kolem domu, co potřebuješ vědět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jo Ty prodáváš, tak to sorra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dá někdo bíra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dá někdo bíra? Já ni, nemožu na léky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Já ni, nemožu na léky... Tak až budeš fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dobrý večer škodováci.Co děláte? V TV je opět nic tak popíjim červené vinko a je mi fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Já se jdu za chvilku kamarádit s jedním točeným Bráníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ahoj kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ahoj kucí Zdar jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dobrý večer škodováci.Co děláte? V TV je opět nic tak popíjim červené vinko a je mi fajn. Já svařuju pár konstrukcí z L-profilů a jináč pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Spidi: tak nahod pořádnou fotku,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak a jdu Vás všechny vyprudit hromadným mailem, tak se nezlobte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ex Bobík: i mě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ja dnes pit nemuzu jsem jeste nality.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 No nic pánové,nedá se nic dělat,musím na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.