Leden 25, 200916 r čoveče, nějak jsem se uvelebil v sedačce a nechtělo se mi jet rychle, tak jsem dal pomalou jízdu, ale ne žádnou ecorun a hned se mi ta průměrná líbila
Leden 25, 200916 r Chlapi! Dal jsem inzerát do bazaru ohlednně LCD TV.Takže kdyby jste potřebovali tak se ozvěte.Mám dobré zkušenosti s LCD televizorama od Samsunga.
Leden 25, 200916 r zdarek ja jsem sel spat vcera v 7:00 a dnes v 5:00 .... jsem uplne vygumovanej čeče to jsme šli spát asi spole ne?já šel spát skoro stejně..jen dneska ještě trochu později..
Leden 25, 200916 r Nazdar pánové ve spolek !!!Hele, Ovi přežil náročnej weekend zdarek... jj prezil ale zadna p.del to nebyla...
Leden 25, 200916 r Autor To je mě jasný !!! Takovýto dvě akce hned po sobě to není žádná sranda a pro játra už vůbec né !!!
Leden 25, 200916 r Chlapi! Dal jsem inzerát do bazaru ohlednně LCD TV.Takže kdyby jste potřebovali tak se ozvěte.Mám dobré zkušenosti s LCD televizorama od Samsunga. Mám osm LCD Samsungáren napojených na kamerový system kolem domu, co potřebuješ vědět ?
Leden 25, 200916 r Dobrý večer škodováci.Co děláte? V TV je opět nic tak popíjim červené vinko a je mi fajn.
Leden 25, 200916 r Dobrý večer škodováci.Co děláte? V TV je opět nic tak popíjim červené vinko a je mi fajn. Já svařuju pár konstrukcí z L-profilů a jináč pohoda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.