Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 taky vypínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Se mi nějak nechce spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ty wole...ted jsem se probudil a taky nemužu zabrat.To se mi už dlouho nestalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 TO NAM TO DNESKA PEKNE ZACINA <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 dneska se to tu nejak nehébe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ...to víš pondělí, všichni makaj aby se mohli potom zbytek týdne flákat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak to jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 někomu pondělím začíná víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 někomu pondělím začíná víkend... by bylo pěkný,makat o víkendu a pres tejden mit volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Zdravíčko chlapáci : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Zdravíčko chlapáci : ) Zdarec Jero,jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jirka3:no po víkendu nočních šichet zasloužený volno...tento týden jen 2x do práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jirka3:no po víkendu nočních šichet zasloužený volno...tento týden jen 2x do práce.... tak to bude zasloužený volníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Zdarec Jero,jak je? Caucau Ale jóó ,jde to . pomaličku polehoučku,pracovně,relaxačně atd,, ,předchvili jsem se vratil z venčí ,něco málo jsem pofotil a dom ..docela je tam zima ...,Uz by se jaro mohlo ukazat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 To mas pravdu,jaro uz bych taky uvital.Jinak ja jsem dneska celej den docela nasranej-tady je duvod http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6920136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 vyměnil bys jo....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 vyměnil bys jo....? Fábie už je pryč.Asi 14 dní. Na tohle RSo jsem se ráno jel podívat,chtěl jsem tam být co nejdřív,pak jsem si řekl že v 10 to bude stačit.No a když jsem tam dorazil,tak už tam jeden zájemce byl,kterýmu se líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 To mas pravdu,jaro uz bych taky uvital.Jinak ja jsem dneska celej den docela nasranej-tady je duvodhttp://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6920136 Krasotina noo,, za ty penizky dobrý ,,ale však se možna najde ještě vetší brko někde.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tohle byl fakt mazel.A podle mě za super cenu.Sám bazarník nevěděl,kolik je reálná cena.Prej se neměli od čeho odpíchnout,je jich prej dost málo.Tohle byla jedna z posledních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ahááá.....mno a koupil jí ten zájemce...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jirko to RS combi vypadá dost pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ahááá.....mno a koupil jí ten zájemce...? jojo,koupil a je mega spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Hm,tak to škoda .Ale to nemůžeš vědet ,,, člověk by musel sedět na tech inzerátech non-stop ,aby si odchytil nějakou top nabídku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.