Leden 5, 200916 r ovi: já byl u lidlu a fakt na nic, taje tojo a jinak už mám první "průser" ve škodovce letos nějak jsem do rozpisky nenapsal šrouby takový a nemůžou v lisovně něco upnout týýý woe to je jouda to ten novej rok hezky začíná.. jak to vidíte s tou Mimoní dneska? Bobe dyž tak mi cinkni, nějak nemám čas se tu povalovat na netu
Leden 5, 200916 r týýý woe to je jouda to ten novej rok hezky začíná.. jak to vidíte s tou Mimoní dneska? Bobe dyž tak mi cinkni, nějak nemám čas se tu povalovat na netu bohuzel ja jsem bez casu tak to zkusim v provozu
Leden 5, 200916 r taje? to je teda v ... to chce rychlý jednání, dokud sem ještě v Bolce v 16 to tu balím a valim domů..
Leden 5, 200916 r Autor Jistě že to na silnici taje když jezděj solničky !!! To u nás je -3 až -1 a pěkně se blbne na zámkovce u Lídla
Leden 5, 200916 r tak mráz bude malinko vetčí než co jsme zvyklý, ale na řádění někde na dráze úplná krása
Leden 5, 200916 r s mrazem běžte někam a s tím sněhem tuplem, už mi to leze krkem a to to padá sotva 2 dny
Leden 5, 200916 r jeste nemam zadelany vyhrevy tak jeste chvili zimu alespon nez mi to Martin zadela a ja trochu vytestuju ale potom uz to muze slizt
Leden 5, 200916 r Autor snad by jsi zase nechtěl pařáky?? Ideál tak těch -5 až 25 °C a né ty extrémy co jsou poslední dobou. Být tady pár dní těch - 20°C tak bych chtěl vidět tu kalamitu - popraskaná voda, bez topení a bez elektriky. No nic moc a těm by se stejně nic nestalo páč kanaďané jsou zvyklí
Leden 5, 200916 r hrabě: to je pěkný rozmezí, ideál na naše mírné klima tak snad to nebude tak strašný a dlouho nebudou tak kruté mrazy
Leden 5, 200916 r nemusí bejt hnedka 35, ale stačí těch 20..výhřevy sem dneska zkoušel hmm ja je mam jeste v dilne... takze moc nemuzu testovat
Leden 5, 200916 r jsem v práci, byl jsem na test zkusit superba 2,8 automat a nic moc. zatáhneš za rukáv a hned letíš bokem do vrat na dvůr na letiště dnes kašlu
Leden 5, 200916 r Bobik: neva, stejně už sem doma tak zejtra? venku to vypadalo docela slibně.. dem s Matesem na oběd, nechceš se přidat?
Leden 5, 200916 r Autor jsem v práci, byl jsem na test zkusit superba 2,8 automat a nic moc.zatáhneš za rukáv a hned letíš bokem do vrat na dvůr ... To jsi se spletl - Ty a lítat s autem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.