Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ovi: já byl u lidlu a fakt na nic, taje tojo a jinak už mám první "průser" ve škodovce letos nějak jsem do rozpisky nenapsal šrouby takový a nemůžou v lisovně něco upnout týýý woe to je jouda to ten novej rok hezky začíná.. jak to vidíte s tou Mimoní dneska? Bobe dyž tak mi cinkni, nějak nemám čas se tu povalovat na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Zdar svi.a těžce pracující flákači !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 týýý woe to je jouda to ten novej rok hezky začíná.. jak to vidíte s tou Mimoní dneska? Bobe dyž tak mi cinkni, nějak nemám čas se tu povalovat na netu bohuzel ja jsem bez casu tak to zkusim v provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Zdar svi.a těžce pracující flákači !!! jj ted uz je cas na to "nase pracovani" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 to venku hnusně taje je to kurevsky mokrý vidím to bledě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 taje? to je teda v ... to chce rychlý jednání, dokud sem ještě v Bolce v 16 to tu balím a valim domů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jistě že to na silnici taje když jezděj solničky !!! To u nás je -3 až -1 a pěkně se blbne na zámkovce u Lídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tady to taje i všude okolo, je to mokrý těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tome si v Bolce nebo doma? Mohli bysme spáchat tu projížďku se Supersportem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Težký to teda je !!! - to je u nás zase něco extra ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 zdar všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 k veceru a v noci snad prituhne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 to by bylo nejlepší, ale pokud vyjde předpověď tak by to mohlo být co nevidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jenže mám obavy že pokud jim ta předpověď vyjde, tak bude pořádná kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak mráz bude malinko vetčí než co jsme zvyklý, ale na řádění někde na dráze úplná krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 s mrazem běžte někam a s tím sněhem tuplem, už mi to leze krkem a to to padá sotva 2 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 snad by jsi zase nechtěl pařáky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jeste nemam zadelany vyhrevy tak jeste chvili zimu alespon nez mi to Martin zadela a ja trochu vytestuju ale potom uz to muze slizt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 snad by jsi zase nechtěl pařáky?? Ideál tak těch -5 až 25 °C a né ty extrémy co jsou poslední dobou. Být tady pár dní těch - 20°C tak bych chtěl vidět tu kalamitu - popraskaná voda, bez topení a bez elektriky. No nic moc a těm by se stejně nic nestalo páč kanaďané jsou zvyklí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 nemusí bejt hnedka 35, ale stačí těch 20..výhřevy sem dneska zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 hrabě: to je pěkný rozmezí, ideál na naše mírné klima tak snad to nebude tak strašný a dlouho nebudou tak kruté mrazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 nemusí bejt hnedka 35, ale stačí těch 20..výhřevy sem dneska zkoušel hmm ja je mam jeste v dilne... takze moc nemuzu testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jsem v práci, byl jsem na test zkusit superba 2,8 automat a nic moc. zatáhneš za rukáv a hned letíš bokem do vrat na dvůr na letiště dnes kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Bobik: neva, stejně už sem doma tak zejtra? venku to vypadalo docela slibně.. dem s Matesem na oběd, nechceš se přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jsem v práci, byl jsem na test zkusit superba 2,8 automat a nic moc.zatáhneš za rukáv a hned letíš bokem do vrat na dvůr ... To jsi se spletl - Ty a lítat s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.