Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Rozhodně lepší volba je Omnia.Nepřemýšlel jsi o ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 zdravím ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 čus Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Pěkný autíčka v Kobře,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak už jsem tady taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 to jo, ale totální kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 to jo, ale totální kravina Tak jako vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ..mam dneska nějakou deprimující náladu a nějak nevím jak z toho ven:( alkohol s tím asi nic neuděla a jít si lehnout se mi nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ..mam dneska nějakou deprimující náladu a nějak nevím jak z toho ven:( alkohol s tím asi nic neuděla a jít si lehnout se mi nechce... jakto?Si musel vratit toho nadhernyho Nissana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jirko, myslíš ten hnus stříbrnej? jo vrátil jsem ho a s potěšením jel z prace domu fabii....doufám že příště mi pujčej něco hezčího.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Luky pust si nejakou hudbu a bude líp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 hudbu?...pokusím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jirko, myslíš ten hnus stříbrnej? jo vrátil jsem ho a s potěšením jel z prace domu fabii....doufám že příště mi pujčej něco hezčího.... jojo,přesně toho krasavce mám na mysli.Jinak jsem rád že mi ráno vyfoukli tu ORS,něco mi před chvilkou vyšlo.Ty asi víš o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jirko tak nedělej tajnůstkáře a prozrad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Až bude doma,hodím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jojo,přesně toho krasavce mám na mysli.Jinak jsem rád že mi ráno vyfoukli tu ORS,něco mi před chvilkou vyšlo.Ty asi víš o čem mluvím a copak to bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Rozhodně lepší volba je Omnia.Nepřemýšlel jsi o ní? me se prave zalibil ten symbian - aplikace zadaco a more jich je nebo bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak jo:) je to koncern? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jinak zdravim prichozi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jojo,přesně toho krasavce mám na mysli.Jinak jsem rád že mi ráno vyfoukli tu ORS,něco mi před chvilkou vyšlo.Ty asi víš o čem mluvím ...vyšlo tamto jo?...tak to gratulace a doufám že mě tím při nějaké přiležitosti provezeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Až bude doma,hodím foto aspoň nadhoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ten iphon je nedodelanej - jsem zvyklej na mms, videa, cestina se zarukou a nemluvim o pretahovani aplikaci fotek hudby atd. atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jinak zdravim prichozi! zdravíme stálice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ...vyšlo tamto jo?...tak to gratulace a doufám že mě tím při nějaké přiležitosti provezeš jasný,klíďo tě provezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.