Leden 26, 200916 r ..mam dneska nějakou deprimující náladu a nějak nevím jak z toho ven:( alkohol s tím asi nic neuděla a jít si lehnout se mi nechce...
Leden 26, 200916 r ..mam dneska nějakou deprimující náladu a nějak nevím jak z toho ven:( alkohol s tím asi nic neuděla a jít si lehnout se mi nechce... jakto?Si musel vratit toho nadhernyho Nissana?
Leden 26, 200916 r Jirko, myslíš ten hnus stříbrnej? jo vrátil jsem ho a s potěšením jel z prace domu fabii....doufám že příště mi pujčej něco hezčího....
Leden 26, 200916 r Jirko, myslíš ten hnus stříbrnej? jo vrátil jsem ho a s potěšením jel z prace domu fabii....doufám že příště mi pujčej něco hezčího.... jojo,přesně toho krasavce mám na mysli.Jinak jsem rád že mi ráno vyfoukli tu ORS,něco mi před chvilkou vyšlo.Ty asi víš o čem mluvím
Leden 26, 200916 r jojo,přesně toho krasavce mám na mysli.Jinak jsem rád že mi ráno vyfoukli tu ORS,něco mi před chvilkou vyšlo.Ty asi víš o čem mluvím a copak to bude???
Leden 26, 200916 r Rozhodně lepší volba je Omnia.Nepřemýšlel jsi o ní? me se prave zalibil ten symbian - aplikace zadaco a more jich je nebo bude....
Leden 26, 200916 r jojo,přesně toho krasavce mám na mysli.Jinak jsem rád že mi ráno vyfoukli tu ORS,něco mi před chvilkou vyšlo.Ty asi víš o čem mluvím ...vyšlo tamto jo?...tak to gratulace a doufám že mě tím při nějaké přiležitosti provezeš
Leden 26, 200916 r ten iphon je nedodelanej - jsem zvyklej na mms, videa, cestina se zarukou a nemluvim o pretahovani aplikaci fotek hudby atd. atd. ...
Leden 26, 200916 r ...vyšlo tamto jo?...tak to gratulace a doufám že mě tím při nějaké přiležitosti provezeš jasný,klíďo tě provezu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.