Leden 26, 200916 r v alejich klid ale jinak MAZEC jak krava.... ted si dam zase voraz par dnu jen aby. zitra tu budeš hned psát, že jdeš na jedno
Leden 26, 200916 r Ovidius: poptám se Ti na cenu a dám info ale je to relativně čerstvá nabídka tzn.že cena ode mě nebude menší jak 10 litru.
Leden 26, 200916 r Ovidius: poptám se Ti na cenu a dám info ale je to relativně čerstvá nabídka tzn.že cena ode mě nebude menší jak 10 litru. ok zatim moc dik
Leden 26, 200916 r ty voe..tady nejsi někde na chatu..to řekni spíš doma paní ne...? To mě tak trochu připomělo ten starý vtip z policejní akademie.... "Hele támhle se někdo topí......bla bla..no a co..my taky neumíme a neřvem tady... Upraveno Leden 26, 200916 r od najmis
Leden 26, 200916 r Už tady není ?!? Žeby se šel zeptat sousedek jestli je manžel doma to by mu bylo podobný,kancovi
Leden 26, 200916 r Autor No hlavně není to daleko a sousedům se musí pomáhat aby se udržovali ty správný sousedský vztahy, že !!!
Leden 26, 200916 r Sousedská výpomoc Tak to abych rači šel ... ----- Romane ,takova hlaska tady asi jeste nepadla
Leden 26, 200916 r Autor Tak to abych rači šel ... ----- Romane ,takova hlaska tady asi jeste nepadla I já Doma bych se do toho nepustil ani omylem. Ale bydlet tak v 15.patrovým paneláku tak nevím, nevím !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.