Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 v alejich klid ale jinak MAZEC jak krava.... ted si dam zase voraz par dnu jen aby. zitra tu budeš hned psát, že jdeš na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Standis: používáš někdy icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jen napínej:) ...vysledek za to stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Standis: používáš někdy icq? docela často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 docela často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ovidius: poptám se Ti na cenu a dám info ale je to relativně čerstvá nabídka tzn.že cena ode mě nebude menší jak 10 litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ovidius: poptám se Ti na cenu a dám info ale je to relativně čerstvá nabídka tzn.že cena ode mě nebude menší jak 10 litru. ok zatim moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jsem tam jsi, ale pasivní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jsi, ale pasivní.... trošku mi tu blbne net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Přeji dobrej večír ve spolek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Já bych se miloval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak to seš tady húplně špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Já bych se miloval... co ti brání??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) ty voe..tady nejsi někde na chatu..to řekni spíš doma paní ne...? To mě tak trochu připomělo ten starý vtip z policejní akademie.... "Hele támhle se někdo topí......bla bla..no a co..my taky neumíme a neřvem tady... Editováno: 26. leden 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak teď jsi tomu najmi nasadil korunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Už tady není ?!? Žeby se šel zeptat sousedek jestli je manžel doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Už tady není ?!? Žeby se šel zeptat sousedek jestli je manžel doma to by mu bylo podobný,kancovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 No hlavně není to daleko a sousedům se musí pomáhat aby se udržovali ty správný sousedský vztahy, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 co se to tu rozjíždí ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 co se to tu rozjíždí ? ... Sousedská výpomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Sousedská výpomoc Tak to abych rači šel ... ----- Romane ,takova hlaska tady asi jeste nepadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak to abych rači šel ... ----- Romane ,takova hlaska tady asi jeste nepadla I já Doma bych se do toho nepustil ani omylem. Ale bydlet tak v 15.patrovým paneláku tak nevím, nevím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 to už všichni spíte,bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.