Leden 27, 200916 r Zdar jak sviňa,koukám že už se plánuje mácháč :palec2: cus si pis - akorat tam potkat tebe a jeste Bauraka tak asi beru nohy na ramena a mizim - bych se poblil k smrti :smich:
Leden 27, 200916 r cus si pis - akorat tam potkat tebe a jeste Bauraka tak asi beru nohy na ramena a mizim - bych se poblil k smrti :smich: já nepiju
Leden 27, 200916 r heh verim jak renolt :)sem tam bauraka potkal asi 2x (vic si nepamatuju) a vzdy peklo
Leden 27, 200916 r jj videli jsme se tam 2x :-) byl to vzdy vesely vecer :-)ahoj Jirko Zdar, mám pro tebe ty termíny,tak ti je večer pošlu
Leden 27, 200916 r jj videli jsme se tam 2x :-) byl to vzdy vesely vecer :-)ahoj Jirko lol tak napr. na ty druhy fotce jak drzi matonku a lejem vooodku nastartovanou asi redbulem.... aneb mala vzpominka na leto
Leden 27, 200916 r zdarno to by byl styl zivota... v kolik ty jdes dnes na O? ze bys mi zase zde nahlasil co kde maji 11:30 odjezd a cca 12:10 návrat buď ukrajinka a nebo čajna je pravda ze ten zbytek to asi zas tak horky nebude tak to máš super na to si nemusim brat dovolenou přesně, v létě se dělá jen dopoledne a odpolko k vodě. Buď mácháč nebo lhota. Dovolená se na tohle přeci neplácá
Leden 27, 200916 r 11:30 odjezd a cca 12:10 návrat buď ukrajinka a nebo čajna tak kdyz pujdes do ukrajiny tak dej vedet ... zdarek Petr
Leden 27, 200916 r Zdar,mám pro tebe ty termíny,tak ti je večer pošlu super dekuji moc pak na to hned kouknu
Leden 27, 200916 r Petr81: jsi včera psal Na pátek nic nemám, nějak to prokoumám a dám vědět Ovi: jasan, napíšu co tam mají dobrýho, jestl itam teda půjdem
Leden 27, 200916 r Petr81: jsi včera psal Na pátek nic nemám, nějak to prokoumám a dám vědět Ovi: jasan, napíšu co tam mají dobrýho, jestl itam teda půjdem tobě se Ačko neodpouští 2Jirka3: nechceš taky dorazit v pátek do Bolky na pokec?
Leden 27, 200916 r tak jak jinak ale jako ty fotky uz me tam zase lakaj jo taky bych zasel do toho lesiku a nebo treba vozralej jak prase na slapadlo... :smich:
Leden 27, 200916 r tobě se Ačko neodpouští 2Jirka3: nechceš taky dorazit v pátek do Bolky na pokec? Člověče to bych mohl,jestli můžu
Leden 27, 200916 r tobě se Ačko neodpouští 2Jirka3: nechceš taky dorazit v pátek do Bolky na pokec? tak ze by nakonec akce byla vetsiho charakteru? kuva snad to stihnu vse poresit....
Leden 27, 200916 r 11:30 odjezd a cca 12:10 návrat buď ukrajinka a nebo čajna tak to máš super přesně, v létě se dělá jen dopoledne a odpolko k vodě. Buď mácháč nebo lhota. Dovolená se na tohle přeci neplácá ty voe ale v lete je to na machaci dobre prehlidka, a v tydnu to neni tak narvany coz je super
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.