Leden 27, 200916 r jo taky bych zasel do toho lesiku a nebo treba vozralej jak prase na slapadlo... :smich: tak bacha aby ses neutopil
Leden 27, 200916 r jj na hlavni, vetsinou pobliz toho kurtu na volejbal :-) jo tak tam jezdim taky.Je tam bezva stánek s výborným Morganem.Je to paráda sedět navečer na pláži u toho stánku,poslouchat muziku a popíjet kapitána......kurňa už aby bylo léto
Leden 27, 200916 r tak bacha aby ses neutopil no ty voe sem tam byl s kamosem-pucili jsme slapadlo s kamoskama a ze jeden skrz machac a kdyz jsme jeli na zpet tak ze se uprostred vykoupem........... a oni nam s tim ujely-kuvy... :smich: a mi nality.... nebyla prdel po 20 min. plavani... pak dostaly holcicky....
Leden 27, 200916 r Jestli budu v ČR,tak jsem každopádně pro .Pro sport i pro nalejvačku ojojoj ok dohodnuto
Leden 27, 200916 r Udělat si při voleybálku žížu a pak to pořádně spláchnout.....tak to má být,tak je to správně
Leden 27, 200916 r jo tak tam jezdim taky.Je tam bezva stánek s výborným Morganem.Je to paráda sedět navečer na pláži u toho stánku,poslouchat muziku a popíjet kapitána......kurňa už aby bylo léto tak tuhle vzpominku mam taky pekne zivou a neni to vubec spatny
Leden 27, 200916 r chlapi nemate nahodou nekdo doma SAMSUNG LE40A457, nebo pripadne SAMSUNG LCD 4 serie?
Leden 27, 200916 r jinak pro vetsi ucas na machaci jsem jednoznacne pro, mam to kousek :-) tak ok - takze uz jen leto a domluvit se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.