Leden 27, 200916 r chlapi nemate nahodou nekdo doma SAMSUNG LE40A457, nebo pripadne SAMSUNG LCD 4 serie? cus ja bohuzel samsung nemit
Leden 27, 200916 r tak ok - takze uz jen leto a domluvit se tak to rozhodne, primo z Doks mame jeste Martina a Tomase jeden samsung lcd doma mam
Leden 27, 200916 r tak to rozhodne, primo z Doks mame jeste Martina a Tomase jeden samsung lcd doma mam a sakra.. :)a ja muzu dotahnout toho jak jsme s nim na fotce.. taky clen
Leden 27, 200916 r nazdárek chlapi...koukám zajímavétéma poránu...jsem loni na mácháči potil krev... cus budes znovu - letos na pisku i v hospode
Leden 27, 200916 r a sakra.. :)a ja muzu dotahnout toho jak jsme s nim na fotce.. taky clen jj s nim uz jsem se tam parkrat videl tak to na leto dohodneme a zajedeme
Leden 27, 200916 r baurak a vis jakej ? a mas tam kabelovku nebo ladis digitalni vysilani ze vzduchu ?
Leden 27, 200916 r Predpokladam, ze satelit mas pripojenej pres scart nebo HDMI. Mohl bys teda specialne kvuli me zkusit se podivat co je to za typ a pripdadne pokud tam bude 5. a 6. miste kodu A4 (priklad LE40A457) zkusit naladit digi programy, mozna to chytne neco i bez anteny a pokud ano jestli je to ukaze ze CT1 HD Test nebo NovaHD a pokud ano tak jestli tam bude apon nejakej obraz treba i kostkovanej hlavne aby tam nebyl jen zvuk
Leden 27, 200916 r tak pres setopbox me to jen ukazuje ze tam jsou ale zatim nic jineho ale tak 2 mesice jsem to neladil tak bych to mohl zkusit
Leden 27, 200916 r Predpokladam, ze satelit mas pripojenej pres scart nebo HDMI. Mohl bys teda specialne kvuli me zkusit se podivat co je to za typ a pripdadne pokud tam bude 5. a 6. miste kodu A4 (priklad LE40A457) zkusit naladit digi programy, mozna to chytne neco i bez anteny a pokud ano jestli je to ukaze ze CT1 HD Test nebo NovaHD a pokud ano tak jestli tam bude apon nejakej obraz treba i kostkovanej hlavne aby tam nebyl jen zvuk nemam samsung ale pres satelit jedu taky CT1,CT2,NOVA, Prima, NOVA Sport, HBO, AXN, Eurosport CZ, CT4, Public TV, Barandov, Sport 5 a milion dalsich a s nicin neni minimalni problem!! je tam automaticky nalazeno i ty TEST programy a ty nekdy jdou nekdy ne....
Leden 27, 200916 r settopbox prave nepouzivat, jde mi o to jestli to ta televize zvladne s tim vestavenym DVB-T tunerem, jako antena dokaze poslouzit i treba 2m antenovy kabel na druhem konci nekam nepripojeny pripadne se dotykaji ustredniho topeni. Upraveno Leden 27, 200916 r od Ol@f
Leden 27, 200916 r tuner mas vestavenej v televizi ne? jakej mas typ te televize ? Upraveno Leden 27, 200916 r od Ol@f
Leden 27, 200916 r Ovi: doporučuju ukrajinku, jednak je tam ta hezká černovláska smažený sýry (hermelín a eidam) brambor kuřecí prsa v česnekovém těstíčku, brambor vepřový řízek plněný, brambor a další dobroty vedle v cukrárně koňakový špičky, kus za 10 korun
Leden 27, 200916 r Hm asi jo...taky bych si dal šlofču Ale ještě mě tady čeká práce jak na kostele...se to někdy seběhne že by se člověk z toho otrtkal...
Leden 27, 200916 r to já už jen odpočítávám hodiny a pak pádím domů, dneska byl skoro odpočinkový den, jen kdybych nemusel strávit dopoleden na telefonu a zbytek na počítači
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.