O.v.i. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 chlapi nemate nahodou nekdo doma SAMSUNG LE40A457, nebo pripadne SAMSUNG LCD 4 serie? cus ja bohuzel samsung nemit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 nazdárek chlapi...koukám zajímavétéma poránu...jsem loni na mácháči potil krev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak ok - takze uz jen leto a domluvit se tak to rozhodne, primo z Doks mame jeste Martina a Tomase jeden samsung lcd doma mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak to rozhodne, primo z Doks mame jeste Martina a Tomase jeden samsung lcd doma mam a sakra.. :)a ja muzu dotahnout toho jak jsme s nim na fotce.. taky clen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 nazdárek chlapi...koukám zajímavétéma poránu...jsem loni na mácháči potil krev... cus budes znovu - letos na pisku i v hospode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 a sakra.. :)a ja muzu dotahnout toho jak jsme s nim na fotce.. taky clen jj s nim uz jsem se tam parkrat videl tak to na leto dohodneme a zajedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jj s nim uz jsem se tam parkrat videl tak to na leto dohodneme a zajedeme oukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 baurak a vis jakej ? a mas tam kabelovku nebo ladis digitalni vysilani ze vzduchu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 mam na tom komp a mam k tomu pripojenej setopbox a satelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Predpokladam, ze satelit mas pripojenej pres scart nebo HDMI. Mohl bys teda specialne kvuli me zkusit se podivat co je to za typ a pripdadne pokud tam bude 5. a 6. miste kodu A4 (priklad LE40A457) zkusit naladit digi programy, mozna to chytne neco i bez anteny a pokud ano jestli je to ukaze ze CT1 HD Test nebo NovaHD a pokud ano tak jestli tam bude apon nejakej obraz treba i kostkovanej hlavne aby tam nebyl jen zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak pres setopbox me to jen ukazuje ze tam jsou ale zatim nic jineho ale tak 2 mesice jsem to neladil tak bych to mohl zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Predpokladam, ze satelit mas pripojenej pres scart nebo HDMI. Mohl bys teda specialne kvuli me zkusit se podivat co je to za typ a pripdadne pokud tam bude 5. a 6. miste kodu A4 (priklad LE40A457) zkusit naladit digi programy, mozna to chytne neco i bez anteny a pokud ano jestli je to ukaze ze CT1 HD Test nebo NovaHD a pokud ano tak jestli tam bude apon nejakej obraz treba i kostkovanej hlavne aby tam nebyl jen zvuk nemam samsung ale pres satelit jedu taky CT1,CT2,NOVA, Prima, NOVA Sport, HBO, AXN, Eurosport CZ, CT4, Public TV, Barandov, Sport 5 a milion dalsich a s nicin neni minimalni problem!! je tam automaticky nalazeno i ty TEST programy a ty nekdy jdou nekdy ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) settopbox prave nepouzivat, jde mi o to jestli to ta televize zvladne s tim vestavenym DVB-T tunerem, jako antena dokaze poslouzit i treba 2m antenovy kabel na druhem konci nekam nepripojeny pripadne se dotykaji ustredniho topeni. Editováno: 27. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 aaa tak ja nemam ten tuner ale mam ho v ntb a tam toho chytim dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) tuner mas vestavenej v televizi ne? jakej mas typ te televize ? Editováno: 27. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ovi: doporučuju ukrajinku, jednak je tam ta hezká černovláska smažený sýry (hermelín a eidam) brambor kuřecí prsa v česnekovém těstíčku, brambor vepřový řízek plněný, brambor a další dobroty vedle v cukrárně koňakový špičky, kus za 10 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak jsem se právě pěkně nadlábnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak ja jsem si dal kureci se svestkovou omacku a musim rict, ze vyborny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 kuřecí se švestkovou, to zní lákavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 zdravím ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 nazdárek, tak už jsem taky po obědě...ale je to tady koukám nějaké mrtvé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 každej si šel dát asi šlofíka a Ovidius určitě cigaretku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Hm asi jo...taky bych si dal šlofču Ale ještě mě tady čeká práce jak na kostele...se to někdy seběhne že by se člověk z toho otrtkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 to já už jen odpočítávám hodiny a pak pádím domů, dneska byl skoro odpočinkový den, jen kdybych nemusel strávit dopoleden na telefonu a zbytek na počítači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 kuřecí se švestkovou, to zní lákavě jj byla to vyborna zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.