Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zdravím všechny..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 buď zdráv i ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Snažím se... chřipka řádí ... : ) co je novýho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 auau chřipka je svině...jsem ji měl asi před 2 týdnama a nechci znovu...řádí všude...Tak snad se mi už nevrátí.. Jinak u mě ani nějak nic nového...samá práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zdravím Jery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Jj,je to tedko hnus a pocasi akorat ... Rika se ,ze kdo si tim ted projde ma klid, Hlavne,kdyz je do ceho pichnout,... sakra uz bych bral nejaky rozkvet jarniho kviti ... Standi caues ! Editováno: 27. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Se těšíš na alergie jo? No tady v práglu něco chytneš v metru hned a když nechytneš nějaký vir tak tě chytne aspoň revizor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Prave zebych nerad dostal nejakou alergii ... koupim actimel a bude.,, Zdalo se mi ,ze jedu s otevrenymi okenky mestem a je krasne teplo ,,trosku se mi zastesklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak to máš asi velký horečky,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Hmm tak to máš docela divoký sny:) To ještě budeš muset nějaký měsíc počkat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Docela divočárna no ,,cloveka to po ranu hnedka polame .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak takhle bych se chtěl taky jednou probouzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vsak zachvili budem vsichni ... par mesicu a bude to tady .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 to si chvilinku počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Jirka3: mám pro tebe tip na auto audi S3 oranžová barva, právě jsem se svezl a chci moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 prisel jsem z prace a asi pujdu na jedno točený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Jirka3: mám pro tebe tip na auto audi S3 oranžová barva, právě jsem se svezl a chci moc No vidíš, to taky nepřehlídneš jako žlutou a taky jich moc není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jj to rozhodně, taky to má slabejch 195 kW a pádla pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jj to rozhodně, taky to má slabejch 195 kW a pádla pod volantem doufám, že tě majitel nenechal řídit vzhledem k tomu, že jsem se pohyboval po vsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak s tím Ty ale nemůžeš jezdit - to už bys opravdu lítal přes hrby !!! A nebo chceš dohnat toho maníka co učil lítat octu včera v tom Německu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ten maník měl vlastně štěstí, že jel tak rychle protože kdyby jel pomaleji tak trefil zeď. Ale měl teda z prdele kliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jj řídil chviličku na dálnici, chvilku mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ten maník měl vlastně štěstí, že jel tak rychle protože kdyby jel pomaleji tak trefil zeď. Ale měl teda z prdele kliku v práci si ze mě dělali legraci, že já bych tam vzhledem ke snížení leda tak vyryl brázdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 a že bys to přivez ukázal mizero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 v práci si ze mě dělali legraci, že já bych tam vzhledem ke snížení leda tak vyryl brázdu já s Leonem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.