Leden 27, 200916 r auau chřipka je svině...jsem ji měl asi před 2 týdnama a nechci znovu...řádí všude...Tak snad se mi už nevrátí.. Jinak u mě ani nějak nic nového...samá práce...
Leden 27, 200916 r Jj,je to tedko hnus a pocasi akorat ... Rika se ,ze kdo si tim ted projde ma klid, Hlavne,kdyz je do ceho pichnout,... sakra uz bych bral nejaky rozkvet jarniho kviti ... Standi caues ! Upraveno Leden 27, 200916 r od Jeronymo
Leden 27, 200916 r Se těšíš na alergie jo? No tady v práglu něco chytneš v metru hned a když nechytneš nějaký vir tak tě chytne aspoň revizor:)
Leden 27, 200916 r Prave zebych nerad dostal nejakou alergii ... koupim actimel a bude.,, Zdalo se mi ,ze jedu s otevrenymi okenky mestem a je krasne teplo ,,trosku se mi zastesklo
Leden 27, 200916 r Jirka3: mám pro tebe tip na auto audi S3 oranžová barva, právě jsem se svezl a chci moc
Leden 27, 200916 r Autor Jirka3: mám pro tebe tip na auto audi S3 oranžová barva, právě jsem se svezl a chci moc No vidíš, to taky nepřehlídneš jako žlutou a taky jich moc není
Leden 27, 200916 r jj to rozhodně, taky to má slabejch 195 kW a pádla pod volantem doufám, že tě majitel nenechal řídit vzhledem k tomu, že jsem se pohyboval po vsi
Leden 27, 200916 r Autor Tak s tím Ty ale nemůžeš jezdit - to už bys opravdu lítal přes hrby !!! A nebo chceš dohnat toho maníka co učil lítat octu včera v tom Německu !!!
Leden 27, 200916 r Ten maník měl vlastně štěstí, že jel tak rychle protože kdyby jel pomaleji tak trefil zeď. Ale měl teda z prdele kliku
Leden 27, 200916 r Ten maník měl vlastně štěstí, že jel tak rychle protože kdyby jel pomaleji tak trefil zeď. Ale měl teda z prdele kliku v práci si ze mě dělali legraci, že já bych tam vzhledem ke snížení leda tak vyryl brázdu
Leden 27, 200916 r v práci si ze mě dělali legraci, že já bych tam vzhledem ke snížení leda tak vyryl brázdu já s Leonem taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.