Leden 5, 200916 r Autor Brej večír,tak jsem poprvý v nový hospě Nápodobně !!! Sis ale dal na čas ? Nebo žeby ještě posilvestrovský syndrom
Leden 5, 200916 r tak ja jsem si dnes zaradil celkem slusne a u nas zatim nic netaje Já si zařádil dneska cestou ze Švajcu,dálnice od Plzně byla celkem síla
Leden 5, 200916 r Nápodobně !!!Sis ale dal na čas ? Nebo žeby ještě posilvestrovský syndrom Tak nějak,poslední tejden to bylo každý den lyžování a pak večír nějakej ten drink,tak mi na net nějak nezbyl čas
Leden 5, 200916 r Jako vždycky,mám telekabiny 700 metrů od baráku.Villars sur Ollon.A nebo si zajedu do Portes du Soleil(Brána slunce)-650 km sjezdovek.To mám cca 20 km od baráku-Jmenuje se to tam Champery
Leden 5, 200916 r ty voe tak to neznam ani jedno, nemas nejaky info k tomu a pripadne nejaky ubytovani tam??
Leden 5, 200916 r je to cca 950 km od Prahy.Jinak ubytovani neni problem,muj nejlepsi kamarad tam pronajima tri chalupy.Kazda s kapacitou cca 60-70 lidi.Zadnej prepich ale na prespani dobry.A je to cech,takze domluva zadnej problem
Leden 6, 200916 r Autor Zdarec Tak na to že ta moje baterka už táhne šestou zimu se divím že je ještě funkční. Ale zase u nás bylo jenom nějakejch -7°C
Leden 6, 200916 r ZdarecTak na to že ta moje baterka už táhne šestou zimu se divím že je ještě funkční. Ale zase u nás bylo jenom nějakejch -7°C no me frci 4 rokem orig. a zatim taky ani naznak tak uvidime kde nas to prekvapi
Leden 6, 200916 r Autor Tak z toho překvapení mám dost strach, protože se chystám do Čech a když vidím ty numera co házíte, tak nevím, nevím
Leden 6, 200916 r Ahoj chalani tak na Mělníku -17 po ránu - auto chytlo až na potřetí... cesta libová - mlha jak v perdeli, ale Praha kupodivu volná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.