Béda Čech Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Přeji hezký večír od učení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Nápodobně ale mě neé, já už nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Však já taky nemusííím chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak to je jiná . To já osobně bych taky měl ale zatím se mě nějak nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Brej večír,tak jsem poprvý v nový hospě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak ja jsem si dnes zaradil celkem slusne a u nas zatim nic netaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 -4°C tady to taky zatím nehrozí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Brej večír,tak jsem poprvý v nový hospě Nápodobně !!! Sis ale dal na čas ? Nebo žeby ještě posilvestrovský syndrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak ja jsem si dnes zaradil celkem slusne a u nas zatim nic netaje Já si zařádil dneska cestou ze Švajcu,dálnice od Plzně byla celkem síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Nápodobně !!!Sis ale dal na čas ? Nebo žeby ještě posilvestrovský syndrom Tak nějak,poslední tejden to bylo každý den lyžování a pak večír nějakej ten drink,tak mi na net nějak nezbyl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Se někdo měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 jojo,paráda,jsem vylyžovanej ažaž......a vypitej taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 kde jsi lyzoval pane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jako vždycky,mám telekabiny 700 metrů od baráku.Villars sur Ollon.A nebo si zajedu do Portes du Soleil(Brána slunce)-650 km sjezdovek.To mám cca 20 km od baráku-Jmenuje se to tam Champery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ty voe tak to neznam ani jedno, nemas nejaky info k tomu a pripadne nejaky ubytovani tam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 je to cca 950 km od Prahy.Jinak ubytovani neni problem,muj nejlepsi kamarad tam pronajima tri chalupy.Kazda s kapacitou cca 60-70 lidi.Zadnej prepich ale na prespani dobry.A je to cech,takze domluva zadnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak me prosim posli nejake kontakty a odkazy na stranky mozna bych tam vyrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cest panove! tak kdo rano nenastartoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 bré ranko, tak na teploměru -19.5 a auto chytlo na první natočení jako v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nas -20,5 a musel jsem si to blejsknout mobilem - treba to uz vic neklesne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 koukam tady nikdo... se vam zase nechce tahat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdarec Tak na to že ta moje baterka už táhne šestou zimu se divím že je ještě funkční. Ale zase u nás bylo jenom nějakejch -7°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ZdarecTak na to že ta moje baterka už táhne šestou zimu se divím že je ještě funkční. Ale zase u nás bylo jenom nějakejch -7°C no me frci 4 rokem orig. a zatim taky ani naznak tak uvidime kde nas to prekvapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak z toho překvapení mám dost strach, protože se chystám do Čech a když vidím ty numera co házíte, tak nevím, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahoj chalani tak na Mělníku -17 po ránu - auto chytlo až na potřetí... cesta libová - mlha jak v perdeli, ale Praha kupodivu volná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.