Leden 27, 200916 r Ahoj...no,tak jde to,jaks taks..Zrovna uzivam dovolenky,jak jsem ti psal.. a jelikoz je po vecerech prd co delat,tak mam cas zajit i sem.. jj, docela ti to závidím, a co, že se nevěnuješ společnosti, přeci tam nejsi sám.
Leden 27, 200916 r jj, docela ti to závidím, a co, že se nevěnuješ společnosti, přeci tam nejsi sám. Ale vis,ze zavidet se nema.. ale tak jednou za uherak na hory.. Sam tu nejsem,to je pravda,ale spolecnost jakou bych si pral tu nemam..
Leden 27, 200916 r Ahoj pratele...!Po sto letech zase tu.. No nazdar pane,o tobe uz jsem taky dlouho neslysel
Leden 27, 200916 r Ale vis,ze zavidet se nema.. ale tak jednou za uherak na hory.. Sam tu nejsem,to je pravda,ale spolecnost jakou bych si pral tu nemam.. aha, tak to pak chápu
Leden 27, 200916 r Autor jj... už by to chtělo jaro a nějaký srázek Však EDT už začlo plánovat na začátek května III. Turnovský sraz a měl by být zase o něco větší než posledně tak uvidíme !!! Nebo musíš na besídku
Leden 27, 200916 r No nazdar pane,o tobe uz jsem taky dlouho neslysel Cago Jriko!Taky sem tu dlouho nebyl.. Co FRS,uz je fuc?
Leden 27, 200916 r aha, tak to pak chápu Popravde...Se mi ted sere pod rukama,na co prijdu,takze nic moc.... Ale o tom potom..Asi..
Leden 27, 200916 r Cago Jriko!Taky sem tu dlouho nebyl.. Co FRS,uz je fuc? jojo,uz je asi 14 dni pryc
Leden 27, 200916 r Popravde...Se mi ted sere pod rukama,na co prijdu,takze nic moc.... Ale o tom potom..Asi.. jasné, můžem dát někdy kafe třeba v Praze. Jinak držím palce ať se to zlepší
Leden 27, 200916 r jasné, můžem dát někdy kafe třeba v Praze. Jinak držím palce ať se to zlepší Jj to muzem kdyztak nekdy pokecat,nebo se domluvit,to neni problem..
Leden 27, 200916 r čau chlapouni:-)Hrábátko zdravím Brno:-) co že ten Jiří má za novou káru???snad zůstal věrný škodné:-)
Leden 27, 200916 r čau chlapouni:-)Hrábátko zdravím Brno:-)co že ten Jiří má za novou káru???snad zůstal věrný škodné:-) Ještě nová kára není.Teprve se bude vyrábět.A bůh ví,možná to bude Škoda,možná nee
Leden 27, 200916 r jojo,bude novotka uz se tesim jako malej Jarda Jakapak novotka? Se nedivim,ze se tesis.
Leden 27, 200916 r Nebude to žádný dělo,ale hezký auto to je.A ta sleva se prostě nedala odmítnout tak nám naznač pane tajemný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.