Leden 28, 200916 r ... taky u Vas sviti slunicko ? Uplne hrich bejt v praci ! v Praze hnusně pod mrakem
Leden 28, 200916 r ... taky u Vas sviti slunicko ? Uplne hrich bejt v praci ! Tady je pod mrakem ,hnusne, zima a neco malo tam poletava ... Zavidim ,ze tam mate slunko .,
Leden 28, 200916 r jj, čistý auto, letňáčky ... přesně tak....navíc grilování na zahrádce,pivečko......
Leden 28, 200916 r Už jsem tu nebyl ani nepamatuju.ˇ Čus Jirko V ten pátek by to snááď mohlo klapnout,dneska bych už auto měl mít ok.
Leden 28, 200916 r Už jsem tu nebyl ani nepamatuju.ˇČus Jirko V ten pátek by to snááď mohlo klapnout,dneska bych už auto měl mít ok. Cos měl s autem?
Leden 28, 200916 r Už jsem tu nebyl ani nepamatuju.ˇČus Jirko V ten pátek by to snááď mohlo klapnout,dneska bych už auto měl mít ok. no výborně, počítáme s tebou, místo stejný, čas 19.00
Leden 28, 200916 r přesně tak....navíc grilování na zahrádce,pivečko...... tyyyy voe presne tak ani to nepis dal.........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.